Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Искам нов живот

Д-р Николова от “MY Smile”: “За Веселина и Стефка напълно изпълнихме предварителния план“

Д-р Николова от “MY Smile”: “За Веселина и Стефка напълно изпълнихме предварителния план“

Д-р Магдалена Николова и д-р Йоав Мазор от международен дентален център „MY Smile“, заедно със своите екипи отговарят за денталната промяна на участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“. Светла, Стефка, Йордан и Веселина посещаваха редовно „MY Smile“ и специалистите там все още работят върху техните проблеми.

Малко преди финала на сезон 6 е време за равносметки и анализи. Разговаряхме с д-р Николова относно промяната на Стефка и Веселина, и през какви етапи премина тази промяна. „Със Стефка сме на финалната права, успяхме да изпълним предварителния план. Остава финалната седмица да и направим полиране на зъбите, което ще им предаде допълнителен блясък. Избелихме нейните зъби през изминалите седмици, но понеже тя е пушач и решихме да направим и полиране по време на последната седмица в предаването. Когато избелим зъбите на пушач, блясъка се губи по-бързо заради цигарения дим“ сподели за Power FM д-р Николова.

Относно промяната на Веселина Василева д-р Николова разкри следното – „Веселина не искаше нейните зъб да изглеждат видимо избелени. Искаше да изглеждат естествено, без да си личи избелването. При нея направихме пет тона изсветляване на зъбите, но не целяхме най-белия възможен цвят. Преминахме също така една стъпка алайнери, след което захапката видимо започна да се променя. Сега ни предстои и втора стъпка от това лечение, след което максимално да изравним захапката. Мога да кажа, че и за Веселина и за Стефка напълно изпълнихме предварителния план“, завърши д-р Николова.

Може да следите в детайли промяната на участниците, като слушате редовните емисии на „Искам Нов Живот“ всеки делничен ден по Power FM, както и обзорното предаване, което е всяка събота от 14:00 часа.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация