Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Д-р Мазор:“Поставяме специални брекети на Йордан“

Д-р Мазор:“Поставяме специални брекети на Йордан“

Д-р Йоав Мазор и д-р Магдалена Николова от международен дентален център „MY Smile“, заедно със своите екипи отговарят за денталната промяна на участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“. Светла, Стефка, Йордан и Веселина посещават вече редовно „MY Smile“ и специалистите там работят върху техните проблеми.

Д-р Йоав Мазор е специалист по ортодонтия и лицевочелюстна ортопедия. Собственик и мениджър на компанията PRM 3D’s (2007) и съосновател на център „My Smile“ в гр.Бургас. Специализацията му включва мениджмънт на клинични случаи със специални нужди: ментални увреждания, ортогнатна хирургия, кранио-фациални разстройства и синдроми в болница „Shiba“. Той е ръководител на катедра „Ортодонтия“ в Национален институт за дентално здраве и член на Израелското Ортодонтско общество. Частна практика е фокусирана в областта на ортодонтията – лингвални брекети, инвизалайн и др. системи с прозрачни алайнери, микро-импланти (винтове). Д-р Мазор е признат лектор на различни симпозиуми в Израел, България, Китай. Главен лектор на „GC ORTHO“ (Япония) за Европа и ортодонтски консултант на „Adenta“ (Германия)

От д-р Мазор разбрахме какви етапи включва денталната промяна на Йордан Шопов. „За да получим най-добър резултат, за най-кратко време при Йордан сме избрали специални брекети и други специални пособия, с които ще имаме най-бърз и качествен резултат. Сега за него предстои да му поставим тези приспособления, за да може за три месеца да поправим възможно най-голям брой проблеми. Денталните проблеми, които има Йордан не са толкова трудни за преодоляване, но три месеца не са достатъчни да отстраним всички проблеми, било то и не толкова тежки. Вярвам обаче, че за тези 90 дни ще постигнем страхотен резултат с Йордан“, коментира за Power FM д-р Йоав Мазор.

Може да следите в детайли промяната на участниците, като слушате редовните емисии на „Искам Нов Живот“ всеки делничен ден по Power FM, както и обзорното предаване, което е всяка събота от 14:00 часа.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация