Предна В момента Следва
BENSON BOONE BEAUTIFUL THINGS

Искам нов живот

Д-р Магдалена Николова:“При Йордан имаме може би най-често срещаната дентална аномалия в България“

Д-р Магдалена Николова:“При Йордан имаме може би най-често срещаната дентална аномалия в България“

Д-р Магдалена Николова от международен дентален център MY Smile, заедно със своя екип отговарят  за денталната промяна на участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“. Светла, Стефка, Йордан и Веселина вече посещават MY Smile и специалистите там работят върху техните проблеми.

Йордан Шопов е единствения мъж в този сезон и промяната му ще бъде най-вече дентална и в косата. „Първо трябва да отбележим, че в лечението на Йордан ще се включи и д-р Йоав Мазор. Данчо има един високо разположен кучешки зъб, а това е може би най-често срещаната дентална аномалия в България. Ще му поставим кристални брекети, но преди това може би ще се сложи дистилизиращ апарат, за да оставим достатъчно място за въпросния кучешки зъб. Уникалното в случая е, че този дистилизиращ апарат ще бъде изработен в Израел и е лична разработка и патент на д-р Мазор. Трябва да отбележим, че на всички участници в предаването се прави 3D скенер и се взимат отпечатъци, защото по този начин ние можем максимално да преценим как да процедираме с тяхната дентална промяна“, сподели д-р Магдалена Николова.

Може да следите в детайли промяната на участниците, като слушате редовните емисии на „Искам Нов Живот“ всеки делничен ден по Power FM, както и обзорното предаване, което е всяка събота от 14:00 часа.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация