Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Искам нов живот

Д-р Магдалена Николова: „Веселина има „задълбочена захапка“, а това е често срещан проблем“

Д-р Магдалена Николова: „Веселина има „задълбочена захапка“, а това е често срещан проблем“

Какво е една пълна промяна, ако не се премине през дентални процедури? За пръв път в „Искам Нов Живот“ участниците ще имат шанса в рамките на три месеца да се преборят и с денталните си проблеми. За тази част в сезон 6 ще се погрижат специалистите от международен дентален център “MY Smile“ в град Бургас. Д-р Магдалена Николова е доказано име в ортодонтията и всичко свързано с денталните изменения. Тя разкри пред слушателите на Power FM какви проблеми ще бъдат отстранени на участниците в този сезон и каква ще бъде тяхната промяна в следващите 90 дни.

Веселина Василева има един проблем, който се нарича задълбочена захапка. След 25 годишна възраст можем да кажем, че този проблем се среща сравнително често. Ако желаете да разберете дали и вие страдате от такава задълбочена захапка, добре е да се консултирате със зъболекар. Първото, което ще направим с Веселина е лазерно избелване на зъбите. След това тя ще получи комплект от няколко стъпков алайнер, като целта ще е да оправим няколко зъба, които не са в добра позиция в горна челюст. Ще и предоставим и шина за домашно избелване на зъбите в долната челюст. При Веселина няма толкова тежки проблеми, личи си, че се грижи добре за устната си хигиена“, коментира д-р Николова.

Участниците в сезон 6 ще претърпят редица процедури в международен дентален център “MY Smile“, а вие може да следите тяхната промяна, като слушате редовните емисии на „Искам Нов Живот“ всеки делничен ден по Power FM.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация