Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Д-р Магдалена Николова: „Денталното здраве трябва да е на водещо място, когато мислим за общото ни физическо здраве“

Д-р Магдалена Николова: „Денталното здраве трябва да е на водещо място, когато мислим за общото ни физическо здраве“

Международен дентален център „MY Smile” е едно прекрасно място в град Бургас, в което може да преодолеете всеки дентален проблем. Един от менторите в сезон 6 д-р Магдалена Николова коментира в ефира на Power FM, какви ще са промените, които ще претърпят 4-мата участници в „Искам Нов Живот“.

„Ако трябва да започнем по общо трябва да кажем, че едва ли има човек без дентални проблеми. Разбира се при някой проблемите са сериозни, при други не чак толкова. Странно е когато хората имат сериозни проблеми, а си мислят, че всичко е наред. В никакъв случай денталните проблеми не може да бъдат подценявани. Денталното здраве трябва да е на водещо място, когато мислим за общото ни физическо здраве“ коментира д-р Николова.

По отношение на промяната на Стефка Коева, д-р Николова заяви „първо ще започнем с избелване с лазер, като предвиждаме три процедури. След това ще поработим върху първите шест зъба, защото според мен те не са в правилна позиция. Накрая ще замаскираме и острите кучешки зъби, но това са зъболекарски хитрини, които ще запазим в тайна“.

Следете пълната промяна на участниците в „Искам Нов Живот“ всеки делничен ден по Power FM, както и съботното обзорно предаване точно в 14:00 часа.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация