Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Ако ви трябва красив и качествен грим, студио „Амбър“ ще ви помогне

Ако ви трябва красив и качествен грим, студио „Амбър“ ще ви помогне

Как протича стайлинг промяната на участниците през настоящия шести сезон? Потърсихме отговор на този и други въпроси от нашия ментор Милена Стоянова от студио за красота „Амбър“. Там Стефка, Йордан, Светла и Веселина се подлагат на редица разкрасителни процедури, след които ще бъдат променени тотално.

Милена разкри пред Power FM, че са показали на Светла няколко тънкости при гримирането и така тя може да се наслаждава всекидневно на качествен грим. „Ако трябва да говорим за грим, трябва да разграничим нещата на ежедневен и професионален грим. Професионалния грим се прави с различни, по-издръжливи гримове. Те са предназначени да се отразяват по-добре на силни прожектори или светлини. Разбира се ежедневния грим трябва да е по-лек, т.н. „бюти“ грим, който в момента е много актуален. Ние в студио „Амбър“ предлагаме грим за всяка жена и всякакъв повод. Много наши клиентки си правят и ежедневен грим при нас, което им спестява ценно време през деня. Трябва да отбележим, че когато започваме да гримираме дадена жена, ние първо трябва да преценим личността на човека, когото ще гримираме. Как изглежда, как иска да се чувства, какъв е нейния стайлинг, за какъв повод ще е грима, всичко това трябва да бъде добре преценено, за да се получи един красив и качествен грим“, коментира Милена Стоянов от „Амбър“.

Не пропускайте как протича промяната на участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“. Слушайте всеки делничен ден по Power FM редовните емисии на предаването, както и съботното обзорно предаване, което е с начален час 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация