Предна В момента Следва
POST MALONE ROCKSTAR (FEAT. 21 SAVAGE) REMIX

Искам нов живот

Ако имате изтъняла коса в студио „Амбър“ ще се преборят с този „проблем“!

Ако имате изтъняла коса в студио „Амбър“ ще се преборят с този „проблем“!

Достатъчно време ли са три месеца да се преборим с проблемите, свързани с нашата коса? Вероятно много хора си задават подобни въпроси. В „Искам Нов Живот“ се стараем за три месеца не само да се преборим с проблемите свързани с коса, скалп или кожа, но и да научим участниците в предаването „как да се грижат по най-добрия начин за външния си вид“.

С напредването на възрастта косата на жените много често изтънява и това се превръща в проблем за дамите. В студио за красота „Амбър“ може да намерите продукт, чрез който не само да уплътните косата си, но и да и предадете блясък и обем. Именно върху това ще работят стилистите в сезон 6, що се отнася до промяната на Веселина Василева.“Веселина е направила едно боядисване в домашни условия, като се е опитала да премахне тъмния си цвят, като е използвала по-светла боя. За жалост трябва ясно да кажем, че по този начин няма как да изсветлим косата си. Направихме  диагностика на нейната коса и започнахме с промяна на дължината и формата. При Веселина също се забелязва изтъняване на косата, което се среща при много жени след 40 годишна възраст. Освен, че изтънява косата започва да губи своята материя и жизненост. Именно заради това ние сме подготвили серия от терапии, чрез които ще върнем младежкия вид на косата. В добрата и качествена козметика има продукти както за възвръщане на обема и блясъка на косата, така и за нашето лице, което с годините започва да изглежда по начин, който не ни харесва“, сподели Милена Стоянова от "Амбър".

Не пропускайте как протича промяната на участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“. Слушайте всеки делничен ден по Power FM редовните емисии на предаването, както и съботното обзорно предаване, което е с начален час 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация