Предна В момента Следва
EMINEM THE REAL SLIM SHADY

Игри

Жената е любов, а ние я празнуваме с „8 песни за 8-ми март”

Жената е любов, а ние я празнуваме с „8 песни за 8-ми март”

Още ни държи любовната вълна от февруари месец... а какво свързваме с любовта? - Жената!

И тъй като наближава НЕЙНИЯ празник е време да ви съобщим, че стартираме най-женската и музикална игра в ефира на радио Power – 8 песни за 8 март!
Време е да настроите честотите си на 91,1
MHz и да слушате внимателно, защото отново ви даваме освен хубава музика, и възможност да спечелите награда!

В периода от 15.02 до 07.03 март, всеки ден в ефира на радио
Power, ще излъчваме специален, музикален микс от 8 парчета, които сме посветили на дамите и на любовта. Ако обичате музиката и смятате, че можете да познаете песните – включете се в играта!

Лесно е! Когато чуете специалния музикален микс загадка, трябва да познаете имената на песните и техните изпълнители. След това ни изпращате своя отговор на radio@powerfm.bg или на лично съобщение на нашата Facebook страница, заедно с трите си имена, адрес и телефонен номер. Трябва да познаете поне 4 от песните, за да ви включим в томболата с подаръци!

А за да направят вашия празник по-специален, разгледайте подаръците, които са осигурили нашите партньори в играта:

- 3 бр. ваучери, всеки на стойност по 100 лв за екскурзия или почивка от Туристическа агенция Evelin-R 

- 2бр. ваучери за безконтактно почистване на зъбен камък и полиране с единствения в Бургас апарат за антибактериална терапия от Международен дентален център MySmile

3 бр. ваучери на стойност 100 лв. всеки за услуги и процедури в New Life - Медицински център за репродуктивно здраве

- 1 бр. ваучер на стойност 100 лв. за вечеря за двама в избран ресторант от Микра 22

- 1 бр. ваучер на стойност 50 лв. консумация в избран ресторант от Микра 22

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 8-ми март в предаването Витамин Б.

Общите условия на играта вижте тук.

Ето и малко повече информация за партньорите ни в кампанията: 

New Life Бургас - Медицински център за репродуктивно здраве

Представяме ви Медицински център New Life Бургас - мястото, където създаването на живот и грижата за здравето са най-важни! Дейността им е насочена към двойки с репродуктивни проблеми, бременността, майчинството и женското здраве в различните етапи от живота.

New Life гр. Бургас е сателитен център на Инвитро Клиника New Life гр. Пловдив, която през тази година ще отбележи своята 10-та годишнина. Водещото ноу-хау на Израел в репродуктивните технологии е в New Life. Те са първият ин-витро център в България, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии на българския пазара, а в Израел изследователската дейност в тази област е много напреднала.

New Life са оборудвани с апаратура от най-висок клас, като най-новата микроманипулационна система на Eppendorf за ICSI оплождане – TransferMan 4r и бенчтоп инкубатор (benchtop incubator) с 10 отделения. Този вид инкубатор поддържа много по-постоянни стойности на температура, pH и въглероден диоксид при отваряне от стандартните инкубатори. Това е важно условие за една успешна ин-витро процедура. Екипът на New Life е преминал престижно обучение в чужбина. За тях всеки пациент е специален и не се отказват от трудните случаи. От New Life гледат на трудните случаи като на предизвикателство, с което може да се справи и правят всичко по силите си, за да сбъдне вашата мечта. Представяме ви и част от услугите, на които можете да разчитате в New life Бургас:

 • Диагностика и лечение на двойки с мъжки или женски фактор на стерилитет и репродуктивни проблеми.
 • Репродуктивни консултации
 • Консултации и Прегледи с гинеколог, уролог, ендокринолог
 • Женска консултация
 • Консултации Донорски програми
 • Интравенозни вливки
 • Компютърно Асистиран Спермален Анализ (CASA)
 • Фонд асистираната репродукция
 • Училище за родители
 • Естетична гинекология – естетична възстановителна медицина. Тя се превърна в една от най -бързо развиващите се подспециалности в областта на Гинекологията
 • Можете да разчитате и на услуги като Дерматологични прегледи и лечения, Естетични консултации и процедури

Тези от вас, които мечтаят да станат родители, но имат затруднения по пътя, нека знаят, че с помощта на добър специалист, всеки проблем намира своето решение. Сега ще ви зарадваме с една новина:

Още този месец можете да се включите в поредната специална кампания, която организират от Медицински център за репродуктивно здраве New Life и Петра Стайковска. Те ще направят една двойка щастлива с БЕЗПЛАТНА ИНВИТРО процедура през месец Март!

 • В кампанията могат да се включат всички, имащи репродуктивни затруднения, в сбъдване на своята мечта за бебе.
 • За да се включите е необходимо да изпратите: Имейл на dream@newlifeclinic.bg, в който да разкажете накратко вашата история (вашата история няма да бъде публикувана публично)
 • Посочете имена и телефонен номер за връзка
 • По желание от ваша страна може да приложете и актуални изследвания

На 8 март ще бъде изтеглена на случаен принцип 1 двойка, която ще спечели БЕЗПЛАТНА ИНВИТРО ПРОЦЕДУРА с включена стимулация.

В New Life Бургас има широк спектър от услуги и специалисти в Гинекологията и Естетичната дерматология. Като партньори в кампанията „8 песни за 8 март“, те ще предоставят няколко ваучера на определена стойност, като печелившите ще могат да си изберат за какво да ги използват.

Следете фейсбук страницата New Life Clinic – гр. Бургас за актуални, новини, кампании и полезна информация

Адрес: гр. Бургас, ул.“Транспортна“ /зад Мол Плаза /

Телефон: 056 55 55 99

Международен Дентален Център MySmyle

Вече познавате нашите дългогодишни партньори Международен дентален център MySmile. Te предлагат пълен набор от стоматологични услуги!

Но сега ще обърнем внимание на най-новия им апарат, който е и единствен в Бургас – Апаратът за антибактериална тепрапия. Той е от най-ново поколение и е произведен в Швейцария. С него се извършва безконтактно почистване на зъбен камък, полиране на зъбите и антибактерална терапия на корените. Ако сте си почиствали зъбния камък знаете обичайните неприятни усещания по време и след процедурата. С този апарат обаче няма болка, няма директен контакт и няма нужда да се използва упойка. Апаратът не уврежда емайла, не уврежда венците и корените на зъбите.

Участвайте в нашата игра 8 песни за 8-ми март и може да спечелите напълно безплатна процедура с него.

MySmile посрещат своите пациенти с екип от 5 лекаря по дентална медицина, в 5 континента /тематични кабинети/ и много пъти по 5 усмихнати и благодарни пациенти.

Многофункционалната  насоченост на денталния център позволява изпълнението на голям брой услуги от стандартни манипулации, лечение и възстановяване, хирург до дизайн на усмивката и реконструкция на цялата челюст.

Имат специално оборудван детски кабинет с техника от висок клас и специалисти в детската стоматология. 

Детската стоматология се грижи за здравето на млечните зъби при децата, защото увреждането им може да навреди на постоянните.

Клиниката се намира на гр.Бургас ул.Вардар 26 ет.1 и ет.2 (зад БСУ)

Вижте повече на mysmile.bg или във FB страницата им: MYsmile - International Dental Centre

Микра 22 – транспортни услуги и пренасяне

Нямаш приятели, които да ти помогнат в пренасянето на мебели, техника и други вещи или за изхвърляне на отпадъци и мебели след ремонт? В този случай приказката „приятел в нужда се познава“ не важи нали?

Ние имаме решение за теб Микра 22 е твоят верен приятел. На фирма Микра 22 може да се разчита за: траспортни услуги, доставки на черна и бяла техника, пренасяне на всякакви вещи, сглобяване или разглобяване на мебели, изхвърляне на отпадъци след ремонт, транспорт на стоки от Бургас до Виена. Също така Микра 22 може да извърши услуги като: пране на мека мебел и специално в помощ на мамите - пране на бебешки колички (взимаме от дома и доставяне обратно).

Микра 22 имат 10 години опит в сферата, портфолио от доволни клиенти, отлична комуникация. Спестете си неприятната част от пренасянето, като се доверите на опита и професионалните транспортни и хамалски услуги на фирма Микра 22. За безопасното превозване на доверените от вас вещи, в Микра 22 използват поддържани и изрядни превозни средства, като бусове, микробуси и камиони. Може да разчитате на гарантирана точност и надеждност. Микра 22 предлага транспортни услуги за домове, офиси или други помещения за регионите Бургас, Поморие, Ахелой, ,  Равда ,Несебър, Сл.бряг, Св. Влас, Кошарица. Микра 22 предлага на своите клиенти БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ и индивидуални логистични решения в Бургас и региона – Гъвкавост в условията, Безопасност, Удобство, Товарно такси. Работят с частни лице и фирми. 

За повече информация посетете www.mikra22.bg

Ще споделим и една обява за търсещите добра работа:  Микра 22 увеличава екипа си и търси нов колега към отдела за транспортните и почистващите услуги. Предлагат атрактивно заплащане на пълен работен ден - 5 дни седмично, а през сезонния период 6 дни седмично. Всички с желание за работа в приятна среда и с активна шофьорска книжка кат Б могат да кандидатстват. Телефон за повече информация и кандидатстване: 0898570688

Туристическа агенция Евелин Р

Ако ви е писнало от повтарящото се ежедневие?! Ако често сте само на работа и вкъщи?! Значи е време е да смените… дестинацията! Туристическа агенция Евелин-Р може да ви отведе до най-чудните места в света! Всяко пътуване докосва ума и сърцето, а те повече от 25 години създава незабравими пътешествия, екскурзии и почивки в страната и чужбина за вас.  

И през тази година Туристическа Агенция Евелин Р са подготвили много нови и интересни авторски програми, на които да се насладите. Ще се докоснете до вълшебни места, които очите и сърцето ви винаги ще помнят. Време е да завъртите глобуса, а Евелин Р ще ви отведе на вашата мечтана дестинация.

Представете си как пътувате до  - Китай, Узбекистан, Дубай, Индия, Грузия, Армения, Полша, Шри Ланка и много други места, които са част от самолетните програми на Туристическа агенция Евелин Р. 

Евелин Р са агенция с изградено доверие и доказано качество. Организират самолетни и автобусни екскурзии и почивки, а пътниците се наслаждават на комфортен четиризвезден собствен транспорт на агенцията.

Ще бъдете впечатлени от новите бутикови програми за вълшебни дестинации, които може да разгледате в сайта на : https://evelinr.com/

И още нещо важно! Уважаеми джентълмени! Ако все още се чудите, какво да подарите на прекрасната си половинка за 8 март, от EvelinR имат страхотно предложение! Направете оригинален подарък с незабравим СПА празник в чудесният град Констанца (Румъния)! Вашата половинка ще Ви бъде благодарна, защото я очаква един по-различен празник, изпълнен с приключения, открития, шопинг, изненади, празнична вечеря с DJ, танци, веселие и, разбира се релакс! А така... ще можете и вие да релаксирате малко без нея. Повече за предложението можете да научите от Туристическа агенция Евелин Р

Вземете спомени, оставете стъпки!

Офис в Бургас, центъра ул. Възраждане 10

Тел: 0700 80053

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация