Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Игри

Запознай се с новия шоурум на BMW и Бова Кар

Запознай се с новия шоурум на BMW и Бова Кар

Стартира страхотна нова игра за всички фенове на автомобилите и на марката BMW. Дилърът на BMW за Бургас и региона Бова Кар и радио Power FM ще изпитат вниманието на слушателите като им предоставят и много интересна информация свързана с новият шоурум на марката в Бургас.

Това ще се случва всеки делничен ден, в рамките на тази седмица, в познатата на всички рубрика Cruise Control. Освен с актуална трафик информация от Иво, слушателите ще имат възможност да чуят от Силви и любопитна информация за новата модерна сграда, която приюти най-актуалните автомобили в региона. Всеки ден от играта ще бъде посветен на отделна част на сградата - Новите автомобили, Premium Selection автомобилите, Сервиза, Резервните части и аксесоарите и BMW в пространството. Слушайте внимателно и отговаряйте всеки ден на дневните въпроси. 

Наградите в играта са радост за всички фенове на марката BMW, а и не само. Всеки ден томбола ще определя кой ще спечели мини модел BMW i3 или BMW i8. Освен това един от петимата печеливши ще има възможността да спечели луксозен BMW часовник. Името на късметлията ще бъде изтеглено в събота, на специално събитие в шоурума на Бова Кар, откъдето Power FM ще излъчва на живо.

Въпросът днес е:

Предположете колко е разходът за електроенергия за февруари месец?
А. Над 1 лв. 
Б. Над 3000 лв. 
В. Над 100 000 лв. 

Ето как изглежда шоурума на "Бова Кар" отвътре:

Можете да отговорите тук, като се идентефицирате с Вашия личен Facebook профил (за да знаем името ви, когато теглим наградите) или на Facebook фен страницата на Power FM под публикацията с дневния въпрос.

Списък на победителите:

понеделник, 21.03. - Христомир Христов

вторник, 22.03 - Тихомир Якимов

сряда, 23.03 - Боян Досев

четвъртък, 24.03 - Томас Гаро

петък, 25.03 - Александра-Златин Ефтимови

 

Пълните условия на играта можете да прочетете тук.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация