Предна В момента Следва
JUSTIN TIMBERLAKE MIRRORS

Power news

Започва новият безплатен подготвителен курс за програмисти на СофтУни

Започва новият безплатен подготвителен курс за програмисти на СофтУни

Вече започна записването за Programming Basics - март 2018 г. в град Бургас. Жителите на града ще имат възможността да придобият основни знания и умения по програмиране напълно безплатно.

Кандидатстването за курса Programming Basics се извършва онлайн на страницата: https://softuni.bg/apply и ще продължи до 1-ви март. Занятията се провеждат всяка събота в сградата на Колежа по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" в Парк "Езеро", зала 311 (за курсистите, които ще се обучават присъствено). Курсът ще се проведе по C# технологията.

Курсът стартира на 10-ти март. В рамките на два месеца курсистите ще преминат през всички фундаментални теми в програмирането, като променливи, типове данни, условни конструкции, цикли и др. Курсът "Programming Basics" дава начални умения по програмиране, необходими за всички технологични специалности в Софтуерния университет и завършва с практически изпит по програмиране, който е приемен в програмата по софтуерно инженерство на Софтуерния университет.

Обучението е подходящо за всички с интереси към програмирането, не изисква предишен опит и не поставя възрастови ограничения. Желаещите могат да избират между две форми на обучение - присъствена или онлайн.

На успешните курсисти Софтуерният университет ще даде шанс да продължат обучението си в програмата по софтуерно инженерство и след завършване на курса, при положение, че издържат сертификационния изпит. Той ще се проведе онлайн на 29-ти април.

Бургас е един от общо шестте града в цяла България, в които ще се проведе обучението. Останалите градове са Пловдив, София, Варна, Русе, Благоевград.

 

Повече информация може да откриете на: https://softuni.bg/blog/software-university-starts-free-course-programming-basics-six-cities-2018#Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация