Предна В момента Следва
KAREN RAMIREZ LOOKING FOR LOVE

Игри

Слушай, играй и спечели с нас и "Заедно в час"

Слушай, играй и спечели с нас и "Заедно в час"

Тетрадки, учебници, нови маратонки, раница. Звучи ли ви познато? Вероятно да, защото в края на лятото всички започваме да се подготвяме за първия учебен ден. И ние в Power FM сме готови да ви помогнем като отново проведем кампанията „Заедно в час”!

В суматохата на предучилищната подготовка, радио Power FM, ще ви въведе през новостите, новините, тенденциите и всичко, което ще ви е нужно, за да посрещнете 15-ти септември спокойни и информирани. Всеки делничен ден от 27-ми август до самия първи учебен ден нашите водещи ще събират актуална информация свързана с образование и обучение и ще ви я предават на порции, в специални рубрики. Ако сте прекарали последните дни на плажа и ви предстои да подготвите ученик, не я пропускайте, ще ви е от полза.

Естествено, че няма да подминем и възможността да ви забъркаме в забавна игра, в която да спечелите награди. Слушайки специалната ни програма не подминавайте и звука на училищния звънец. Това е важен сигнал и вие трябва да запомните часа и датата, когато сте го чули. Изпратете ни тази информация, заедно с трите си имена и телефонен номер на адрес igra@powerfm.bg или чрез съобщение в нашата Facebook страница и вече участвате в томбола за наградите. А те са:

- детски велосипед Sprint Solid Stone 24”;

- семейно посещение на Camel Park – единствения атракционен парк с камили в България;

- ваучер на стойност 50лв за пазаруване в магазин Bike Point;

- 2 ваучер на стойност 50лв вески за пазаурване в магин Pulsar в Мол Бургас Плаза;

 

СЛУШАЙТЕ, ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ С НАС И "ЗАЕДНО В ЧАС"!

Освен за училище, уроци и домашни, трябва да мислим и за развлечението на децата. В наши дни електронните игри доставят все по-голямо забавление на децата, като същевремено развиват техните възможности. Мястото за всичко по темите компютърни игри, конзоли и гейминг е Pulsar Games. Това е единственото място, където ще намерите най-голямото разнообразие от компютърни и видео игри. Вече над 20 години те са лидер на пазара за развлекателен софтуер в България. Ще намерите техният магазин в мол Burgas Plaza или на Pulsar.bg, а актуалните заглавия като FIFA19, World of Warcraft  и Spider Man са вече в продажба.

 

Освен за учениците, мислим и за техните родители. Понякога скритите проблеми могат да бъдат неприятни, както за нас, така и за близките ни, влошавайки нашето настроение и отношение към тях. За всички, които изпитват дискомфорта на хемороидите, потентността и псориазиса нашите партньори в кампанията „Он Клиник” ще предоставят 15% отстъпка от своите процедури. Гарантиран ефект от лечение без операция и без болка . Тези проблеми могат да бъдат доста неприятни, но решение има.

 

За втора поредна година в кампанията ни се включва и училище за езици „Мотив”.  Освен големи професионалисти, те са и наши приятели. Целта на обучението в „Мотив” е учебният процес да бъде приятен, интересен и забавен и в нито един момент да не се усеща като бреме. Множеството допълнителни материали и събития, интерактивният начин на обучение, нестандартните методи и вниманието, с което те се  отнасят към всеки детайл, ще ви помогнат с лекота да усвоите чуждия език и да го почувствате като свой. С началото на учебната година започват и записването за техните различни езикови курсове. Ако планирате допълнителните активности за вашето дете потърсете повече информация на техния уебсайт.

 

Включваме спорта в подкрепа на кампанията. За това се грижат от магазин „Bike Point”. Освен, че ще ви предложат голямо разнообразие от велосипеди, велочасти, велоаксесоари, облекло, гаранционно обслужване и ремонт на велосипеди, тяхната дейност е тясно свързана с колоездачен клуб „Черноморец Бургас”. Част от техните приходи отиват в подкрепа на талантите от спортния клуб.. Магазина преглага голямо разнообразие велосипеди  и е представител на марките Shockblaze, Orbea, Sprint, Peugeot, Ferrini и други.

 

За свободното време със семейството в неучебните дни можете да се доверите на един от най-новите атракциони по Черноморието. „Camel Park” е единственият атракционен парк с камили в България. Там можете да пояздите, да нахраните и дори да си направите селфи с камила. Не лиспват и други животни – понита, екзотични птици и други. Парка се намира на пътя Равда-Несебър и работи всеки ден от 10 до 20ч. Ще ви предложи забавление за цялото семейство, а повече за тях можете да намерите на уебсайта им.

Запознайте се с Общите условия на кампанията.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация