Предна В момента Следва
R.I.O. SHINE ON (REMIX)

Игри

За да сме #ЗаедноВЧас - Чуй звънеца и играй с нас - Обновена

За да сме #ЗаедноВЧас - Чуй звънеца и играй с нас - Обновена

Първият учебен ден премина и дойде време да обявим и тук кои са печелившите от томболата в кампанията ни #ЗаедноВЧас 2019:
- Милка Парашкевова - Детски велосипед
- Гергана Митева - Ваучер за 15% отстъпка от годишната такса в Хелен Дорон Бургас - Helen Doron Burgas
- Ангелина Петрова - Ваучер за 15% отстъпка от годишната такса в Хелен Дорон Бургас
- Елена Цветкова - Раница Хелен Дорон с моливник за бюро
- Ивелина Кюркчиева - ваучер на стойност 100 лв. за групово обучение в Езиков център WORDS
- Румяна Манчева - ваучер на стойност 100 лв. за групово обучение в Езиков център WORDS
- Радослав Николов - ваучер на стойност 100 лв. за групово обучение в Езиков център WORDS ,,
- Калоян Тодоров - Безплатен преглед и ортодонтска консултация в MYsmile - International Dental Centre + Електрическа четка за зъби Philips
- Ненко Нейчев - ваучер на стойност 100лв. за почивка или екскурзия от Travel 359 Туристическа агенция
- Янко Костов - ваучер на стойност 100лв. за почивка или екскурзия от Травел 359 Туристическа агенция
- Цветана Тодорова - ваучер на стойност 100лв. за почивка или екскурзия от Травел 359 Туристическа агенция

Напомняме, че до 30.09.2019 г. трябва да посетите офиса на радио Power, за да получите ваучерите за наградите си.

Офис радио Power: гр. Бургас, бул. Алеко Богориди 16, над партер

------------------------------------

Колкото и да не ни се иска периода на летните емоции приключва и вече е време да влезем в час с новите, които предстоят. А именно великия есенен момент - подготовка на децата за първия учебен ден. Този ценен миг за родителите се проваля, когато всичко се подготвя в последните минути. Суматохата е пълна – търсене на дрехи, тетрадки, раници, курсове, подаръци за първокласници и много други важни неща.

Ние от радио POWER ще ви помогнем да се подготвите от по-рано и да се насладите на тези моменти. За поредна година ще проведем кампанията „Заедно в час” и ще ви въведем през новостите, новините, тенденциите и всичко, което ще ви е нужно, за да посрещнете 16-ти септември спокойни и информирани. Всеки делничен ден от 26-ти август до самия първи учебен ден Милен "Добър-Ти-Ден"  ще събира актуална информация свързана с образование и обучение и ще ви я представя в специални рубрики.

Разбира се, че сме предвидили и забавна игра, която ще ви накара да слушате внимателно. А на всеки "послушен", ще дадем възможност да участва в томбола с много и големи награди.

Наострихте ли вече уши? Играта започва!

Слушайте специалната ни програма и не подминавайте и звука на училищния звънец. Това е важен сигнал и трябва да запомните часа и датата, когато сте го чули. Изпратете ни тази информация, заедно с трите си имена и телефонен номер на адрес igra@powerfm.bg или чрез съобщение в нашата Facebook страница. По този начин участвате в томбола за множество награди осигурени от нашите приятели от "Хелен Дорон", езиков център "WORDS" и "WORDS Kids", дентална клиника "My Smile" и турситическа агенция"Travel 359". А наградите са:

Запознай се с Общите условия на кампанията "Заедно в час"


 

Преди старта на учебната година е добре да помислим и за денталното здраве при децата. По случай своя 2-ри рожден ден, екипът на „Международен дентален център My Smile” Ви кани на 01.09.2019г. от 10.00ч. на безплатно събитие по време на което ще чуете повече за денталното здраве при децата – правилно хранене, пробив и смяна на зъбките, вредни навици, ранно ортодонстко лечение. Присъствието е безплатно, но местата са ограничени и екипа Ви моли за предварително записване на телефона на Дентален център „My Smile” 087753 03 13 или на място на адрес:

град Бургас, ул. „Вардар” 26 ет.2.

Повече за събитието им: https://www.facebook.com/events/359963668021915/

 


Учебен център за английски език „Хелен Дорон”също ще подкрепи тазгодишната ни кампания, защото изучаването на език е важна част в развитието на децата.  „Хелен Дорон” е глобална образователна група, която успешно работи повече от 30 години, привличайки над 3 милиона деца – от бебета до тинейджъри. Лингвистката Хелен Дорон прави революция в преподаването на английски език като втори език, като разработва методология, близка до усвояването на майчин език.  Ще намерите техния учебен център и в Бургас, к-с Лазур, ул. „Поморие” 20, където може да посетите безплатен демо урок.

Повече информация на: https://helendoron.bg/.

 


Освен за училище, уроци и домашни, трябва да помислим и за почивка и развлечения, за да се зареждаме с нови сили. В туристическа агенция Травел 359 ще се погрижат да имате незабравимо пътуване и да опознаете интересни места. Ще получите професионална консултация, сигурност и специални предложения. Травел 359 представят голямо разнообразие на оферти за почивки и екскурзии в цял свят, както и възможност за изготвяне на индивидуални програми, ученически лагери и абитуриентски пътувания. Можете да разчитате и на други услуги, които предлагат за вашето удобство:  издаване на самолетни билети до всяка точка на света, фериботни билети, круизи трансфери, рент-а-кар. Предложения и повече информация за туристическа агенция Травел 359 може да разгледате на сайта: https://www.travel359.com/ , фейсбук страницата им : https://www.facebook.com/travel359bourgas/ или на място в офиса им в гр.Бургас, ул. Булаир 27, офис 2 в хотел „Луксор”. 

 


В кампанията #ЗаедноВЧас се включва и езиков център WORDS и подразделението им за работа с деца и ученици (1-7 клас) WORDS Kids. Двете заедно предлагат групово и индивидуално обучение за възрастни и деца по над 15 езика с едни от най-добрите преподаватели в града. За 9-те си години история WORDS и WORDS Kids постигат 100% успеваемост в сертификатната подготовка за IELTS и Cambridge и са редовно награждавани за работата си от Британския съвет в България и програмата Addvantage.

Какво ти предлагат WORDS за новата учебна година? Най-големият избор от стартиращи курсове за различни нива и езици в Бургас, както и сертификатна подготовка за IELTS и Cambridge, а в WORDS Kids ще получиш 60 лв. отстъпка ако запишеш детето си до 15.09.2019.

Можеш да зададш своите въпроси на телефон 056 840 042 или директно в техния офис на ул.Тутракан 3, ет.1 (в пресечката м/у кафе Бакарди и р-т Етно)

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация