Предна В момента Следва
MR. PROBZ WAVES

Игри

Всички имат нужда от Любов ... и Вино!

Всички имат нужда от Любов ... и Вино!

Признаваме си – Винено ни е! Е, и малко любовно!

Отърсихме се от Коледните, Новогодишни празници и именни дни през януари и ето идва време за следващите опияняващи празници. Наближават Трифон Зарезан и Свети Валентин. Въпреки противоречивите мнения, все пак всички ще отбележим празниците – едни с половинка под ръка, други с вино в ръка, трети и с двете.
А ние от Power FM традиционно ще ви въвлечем в нашата игра „За виното с любов”.
За поредна година, в периода от 31-ви януари до 11-ти февруари, ще изпитваме знанията ви относно виното. Нашата авторска винена кръстословица-загадка ще бъде публикувана във Facebook страницата ни. Всяка година добавяме нови думи свързани с виното, неговия произход, производство и консумация. В нея ще Ви задаваме въпроси, а вие ще предлагате отговори, докато не я попълним цялата. Всичко това разбира се е свързано и  с атрактивни награди, които Яна ще разкрива поетапно в ефира на 91.1 Мхц. 

Слушайте радио POWER и следете публикациите в нашата фен страница. В 9:00ч в на 31.01 (понеделник) ще бъде публикувана първата дума в нашата винена кръстословица. Дайте своя отговор като коментар под публикацията и напишете кой е любимият ви сорт вино. Имате време до 9:00ч на следващия ден, когато ще анонсираме отговора и ще бъде публикувана следващата дума в кръстословицата.

На 14-ти февруари, в сутрешното предаване Vitamin B с Яна ще разкрием всички верни отговори и ще бъдат изтеглени печелившите в играта „За виното с любов”.

Награди 2022:
1)
 Консултация с ортодонт, херург и общ стоматологичен преглед + Пълен комплект за орална хигиена, съобразен с индивидуалните нужди от Дентална клиника MySmile.
2) Вечеря за двама на стойност 50 лв от Рибната къща Сарафово.
3) Бутилка вино от Stratsin.

Кампанията се провежда с подкрепата на Дентална клиника MySmile и Рибната къща Сарафово.

Всички знаем, че един от виновниците за пожълтяването на зъбите е така любимото червено вино. Спонсор на кампанията ни „За виното с любов” , тази година е Дентална клиника MySmile. Екипът им е помислил за любителите на виното – като предлагат лазерно избелване само за 4 минути.

Модерната дентална клиника „Му Smile” заема първите два етажа на обновения бизнес център „Сан Сити”, намиращ се зад Бургаски Свободен Университет. 

Многофункционалната  насоченост на денталния център позволява изпълнението на голям брой услуги от стандартни манипулации, лечение и възстановяване, хирург до дизайн на усмивката и реконструкция на цялата челюст. Имат специално оборудван детски кабинет с техника от висок клас и специалисти в детската стоматология. 

Вижте повече на mysmile.bg или във FB страницата им: MYsmile - International Dental Centre
 

Рибната къща Сарафово

Мечтаете си за вкусна морска храна и хубаво вино до самия бряг? Готови ли сте за кулинарно пътешествие? С Рибната къща Сарафово ще се насладите на невероятни морски деликатеси, гръцки специалитети и аторски рибни ястия , които със страхотните си вкусове ще ви пренесат в топлите летни месеци.

Рибната къща Сарафово, освен различни видове риба, предлага на своите клиенти и  разхообразно меню от салати, предястия за всеки, основни ястия от пилешко,свинско и телешко, ризото, паста и домашно приготвени десерти. Топлата и уютна външна градина и вкусната храна на Рибната къща, ще ви накарат да забравите за студеното време навън.

кв. Сарафово, ул. Черно море 5 и на: https://www.facebook.com/RibnataKyshtaSarafovo/

 

Посети нашата Facebook страница, но преди това се запознай с Общите условия на играта.

Наздраве и успех от нас!
 


Печелившите в томболата са: 

Снежанка Димчева – Ваучер за Консултация с ортодонт, херург и общ стоматологичен преглед + Пълен комплект за орална хигиена, съобразен с индивидуалните нужди от Дентална клиника MySmile

Добромира Василева – Ваучер за Вечеря за двама на стойност 50 лв от Рибната къща Сарафово

- Тоника Димитрова – Вино SOULMATEs

- Дани Иванова – Вино SOULMATEs

- Златина Кирова – Вино SOULMATEs

- Мария Стефанова – Вино SOULMATEs

- Йордан Стаменов – Вино SOULMATEs

Очакваме победителите в офиса ни на ул. Богориди 16, за да получат наградите си. Крайният срок е до края на месеца. Заповядайте всеки делничен ден между 09:00 ч до 17:00 ч.

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация