Предна В момента Следва
LANA DEL REY VIDEO GAMES

Игри

Чуй звънеца, играй и спечели - "Заедно в час" стартира

Чуй звънеца, играй и спечели - "Заедно в час" стартира

Чу ли го? О, не говорим за любимия ти изпълнител, а за специалния сигнал на радио POWER.

Звънецът вече ехти на 91.1 MHz, а ти успя ли да го чуеш? Време е да настроиш радиото и да участваш в играта „Заедно в час“ и то отново за страхотни награди. Искаш да спечелиш? Тогава слушай активно програмата на POWER и ще имаш повече шанс за победа. А междувременно ще научиш и много полезна информация, свързана с предстоящата учебна година.

Чуеш ли училищния звънец в ефира на радио Power, ни пиши в кой ден и в колко часа си го чул на igra@powerfm.bg или на лично съобщение в нашата фейсбук страница Power.
Можеш да се включиш в играта „Заедно в час” от 22-ри август до 13-ти септември. Колкото повече пъти участваш, толкова по-голям е шансът да спечелиш една от наградите в тегленето на 14-ти септември, осигурени от нашите партньори: Детски обувки Понки и дамски обувки Естел, Книжарница Арт Хармония Бургас, Магазин за компютри Konstant.bg, Лазерно Естетичен център Оренда, Детски образователни центрове „Sunny”.

Ето и какви награди са ви подготвили:

• Детски обувки "Ponki" -
3 бр. ваучер за пазаруване от магазини Понки - всеки на стойност 50 лв

• Книжарница Арт Хармония Бургас -
3 бр. Ученическа раница на марката Gabol – модел по избор

• Магазин за компютри Konstant.bg
- Ученически лаптоп DELL Latitude
- Раница за лаптоп Lenovo Samsonite Backpack

 Лазерно-естетичен център Orenda
2 бр. тротинетки

Детски образователни центрове “Sunny” - 2 броя ваучери за курсове по английски и рисуване, всеки на стойност 100 лв. 

Споделяме и нещо повече за нашите партньори:

Констант.бг

Преди ползвахме само фразата: „Книгата е прозорец към света“, но вече спокойно можем да кажем и: „Компютърът е прозорец към света“. Това твърдят от магазин за компютри Констант.бг. Те могат да ви помогнат в избора на лаптоп или настолен компютър, който да отговаря на нуждите ви. А една от наградите в кампанията „Заедно в час“ е ученически лаптоп.
Да, разбрахтре правилно - Констант.бг ще подарят на един от вас лаптоп, за ученика му. Отговарящ на всички нужди, за да може спокойно да протича онлайн обучението или да пише домашните си след училище. Лаптопът е DELL Latitude. 6-то поколение процесор, ддр4 рам памет (бързина- бърза обработка на данни)  и ссд (скорост – бързо съхранение на данни). Тестрахме го: Работи бързо с включен ютуб и още 3 таба. Клавиатурата му е удобна, а тъчпада голям което позволява по лесна работа. Има HDMI порт, няколко усб, екрана му застава на 180 градуса и това е удобно за презентации и включване към по голям екран. Въпреки резолюцията 1366х768, матрицата е добра и вади страхотна картина.

А само през септември месец може да се сдобиете с този лаптоп на цена под 200 лв.

Другата награда от Констант.бг е Раница за лаптоп Lenovo Samsonite Backpack 15.6". Тази лека, функционална раница е предназначена за лаптопи с размер до 15.6" и предлага: два странични джоба, олекотена е, удобни за съхранение отделения и множество джобове за аксесоари, химикалки и други неща.

Детски обувки "Понки"

Специлизирана марка за детски обуви “Понки”, изработват обувки с високо качество и естествени материали. Понки са дизайнерски детски обувки с отличаващ се стил и външен вид. Изработката на моделите от висококачествени естествени материали е гаранция за издръжливост, практичност, защита и удобство. Понки предлагат изключително разнообразен асортимент на модели и цветове. Стилни и удобни, с гаранция за защита и правилно развитие за детските крачета. Освен детските обувки, Понки създадоха и страхотни дамски обувки Естел, а най-новото при тях е, че вече предлагат и детски дрехи в онлайн магазина си.

Обувки Понки и обувки Естел и са създадени с внимание към детайла. Те са символ на доверие, качество и стил, вече дълги години. Понки е с теб от бебе до голямо дете, а вече има и за мама удобни обувки за дълги разходки. Понки представиха новата си продуктова линия за дамски обувки Естел. Те отново са изработени от висококачествени естествени материали и различни дизайни. Понки се грижат за правилното развитие на детските крачета, а вече и за удобството дамите с обувки Естел.

Детски обувки Понки и Дамски обувки Естел скоро ще представят и новата си страхотна есенна колекция във фирмения си магазин и в онлайн магазина си. Ще ги откриете в самия център на Бургас, ул. Георги Кирков 6 и на ponki.bg. Всеки сезон може да видите все повече нови модели с различен и отличителен дизайн. Повече може да видите на ponki.bg и във фейсбук Детски обувки Понки.

Арт Книжарничка Хармония

Ако тръгнете по павираните улички в центъра на Бургас се отбийте в кокетната Арт Книжарничка Хармония на улица Възраждане 13. Там ще намерите най-търсените съвременни заглавия и класическа литература, ръчно изработени подаръци за деца и възрастни, от различни български автори.

В Хармония предлагат също бързи преводи и легализация, материали за училище и офиса, копиране и принтиране. Арт Книжарничката съчетава хармония и красота в уникална комбинация.

Вижте повече на art-harmonia.com и във Фейсбук: Art Harmonia Burgas
Хармония и красота в уникална комбинация!

Наградите от Арт Книжарничка Хармония тази година са 3 бр. Ученическа раница на марката Gabol – модел по избор

Лазерно-естетични центрове Оренда

Един от спонсорите на кампанията „Заедно в час“ тази година са Лазерно-естетични центрове Оренда. Екипът на Оренда, се стреми към това да бъде в полза на децата от града и често подкрепя различни благотворителни кампании в Бургас.

В „Заедно в час“ се влючват с подарък 2 броя тротинетки, защото подкрепят идеята, че децата трябва да са по-активни физически и да прекарват свободното си време след училище в забавни игри на открито.

Научете повече за Лазерно-естетични центрове Оренда от Фейсбук на Orenda.LC или на orendastudio.bg

 

Детски образователни центрове „SUNNY“

Екипът на Детски образователени центърове „SUNNY“, е сформиран от доказали се професионалисти в сферата на образованието – педагози, филолози, художници и музиканти, с подчертан индивидуален и иновативен подход в преподавателската си дейност. Целият екип е обединен от една обща идея - да предаде своите знания и умения, и да развие потенциала на всяко дете в неговия талант!

Детски образователен център „SUNNY“ предлага лятна занималня и ученическа занималня от 1 до 4 клас  и много различни курсове като:

 • Цялостна подготовка по Български език и литература и Математика за 4,5,6, 7 и 10 клас и усилена подготовка за НВО
 • Езикови курсове.

Както и Школи по изкуства:

 • Рисуване, графика и живопис от 6 до12 години
 • Подготовка по изобразително изкуство за кандидат гимназисти от 5 до 7 клас
 • Илюстративно рисуване и комикс от 10 до 18 години

Детски образователни центрове Sunny може да откриете в Бургас, жк Изгрев - бл.185 зад била до парка и бл.201 до сладкарница Захаро. Повече може да прочетете на sunnycenter.eu

 

Общите условия към кампанията може да видите тук.Power TOP 30

 • 1
  DOJA CAT
  PAINT THE TOWN RED
 • 2
  DARA
  ЗАМИНАВАМ
 • 3
  ONEREPUBLIC
  RUNAWAY
 • 4
  JASON DERULO
  SLOW LOW
 • 5
  LIGHT
  NO SLEEP
Цялата класация