Предна В момента Следва
YEARS & YEARS PLAY (FEAT. JAX JONES) (PURPLE DISCO MACHINE REMIX)

Игри

Участвай в "8 песни за 8-ми март"

Участвай в "8 песни за 8-ми март"

Слушай POWER радио и от 19 февруари до 8 март обърни внимание на специалния музикален микс-загадка, с който искаме да изпитаме твоите музикални познания. Темата е не каква да е, а предстоящия 8ми март - Международен ден на жената! И преди да настъпи празника, ние ще проведем нашата ежегододна радио игра „8 песни за 8ми март”.

Всеки ден в ефира на радио POWER ще бъде излъчван специален музикален микс от 8 парчета, посветени на жените и любовта. За да се включиш в играта, трябва да познаеш кои са изпълнителите и заглавията на включените в микса песни. Твоето предположение изпрати на igra@powerfm.bg, придруженo с двете си имена и телфонния си номер за контакт.

 

Нужно е да познаеш поне четири от осемте песни, за да участваш в томбола, която може да ти донесе някоя от нашите супер награди:

- 2 ваучера за екскурзия по избор, на стойност 100лв всеки предоставени от „Евелин-Р”;

- 2 чифта обувки по избор от детски обувки PONKI.

Можеш да участваш само с едно предположение до 8-ми март. На 9-ти март, в сутрешното шоу Vitamin B”, ще разкриваме песните от музикалната ни загадка и ще теглим награди.

Виж пълните условия на кампанията на Общи условия.

Готов ли си? Слушай POWER радио, разпознай  осмомартенския ни микс и грабни една от страхотните ни награди в играта „8 песни за 8-ми март”!


ОБНОВЕНА 9.03.2020

Ето и кои са печелившите, в кампанията, които бяха изтеглени днес във #VitaminB:

 Деяна Манолова и Станислава Цветанова печелят ваучери по 100лв за екскурзия с EVELIN R ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

 Павлина Петкова и Ваня Големанова печелят обувки по избор от Детски обувки "Ponki"

Честито! ???? А това е списъка на песните в нашия музикален микс, които трябваше да разпознавате в изминалите седмици:
1️⃣Графа - Давам всичко за теб
2️⃣Сленг - Синьо
3️⃣D2 - Прости ми
4️⃣Каризма - Колко ми липсваш
5️⃣Киора - Вярвам във теб
6️⃣Любо Киров и Сантра - Без теб
7️⃣Авеню - Бягство
8️⃣Васил Найденов - Сбогом, моя любов

 


Туристическа агенция Евелин-Р предлага самотелни екскурзии и почивки. Новите програми за 2020 година са вече налични на техния уебсайт. Акцентът през тази година е на очарователна Полша, с различни атрактивни програми - „Историческия чар на Полша”, „Нещо различно и ... Краков”, „Класическа Полша”, „Крал за един ден в замъците на Полша”.

Евелин Р  предлага   и автобусни екскурзии  със собствени автобуси категоризирани с 4 звезди.

Свържете с техните консултати на www.evelinr.com


 

Специлизирана търговска марка за детски обуви “PONKI”  , предлагат артикули  с високо качество и естествени материали на изработка. Изключително разнообразен асортимент. PONKI са дизайнерски обувки с отличаващ се стил и външен вид. Те създават удобни обувки за бебета, деца и юноши, знаейки, че удобството на обувките е важно за развитието на децата. Изработката на моделите от висококачествени естествени материали е гаранция за издръжливост, практичност, защита и удобство.

Детски обуви “PONKI”  откриха най-новият си фирмен магазин в центъра на Бургас, на ул. Георги Кирков 6, където ще намерите и актуалната им пролетна колекция.Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация