Предна В момента Следва
SPICE GO DOWN DEH (FEAT. SHAGGY AND SEAN PAUL)

Игри

Трифон зарезан или Св.Валентин? Ние избрахме...виното

Трифон зарезан или Св.Валентин? Ние избрахме...виното

Един ден от годината ни разделя на две – да почетем традициите или да приемем новостите на западния свят. Въпреки полемиките около този „празник” едно нещо в него ни обединява и това е...виното!

Сигурно вече разбрахте, че говорим за Трифон Зарезан или Св.Валентин. Тук, в радио Power, ние отдавна си решихме казуса и отдаваме почит на напитката на боговете – виното, като провеждаме ежегодно нашата кампания „За виното с любов”.

За поредна година, в периода от 3-ти до 14-ти февруари, ще изпитваме Вашите знания за виното. Своеобразна кръстословица-загадка ще бъде публикувана в нашата Facebook страница и в сайта ни. В нея ще Ви задаваме въпроси и ще търсим отговори, докато не я попълним цялата. Всичко това разбира се е свързано със забавление и атрактивни награди. Тази година те са:

 

Слушайте POWER и следете публикациите в нашата фен страница, в 9:00 в понеделник ще бъде публикувана първата дума в нашата винена кръстословица. Дайте своя отговор като коментар под публикацията и отбележете (tag) любим човек, с който бихте разделили бутилка вино. Имате време до 9:00ч на следващия ден, когато ще анонсираме отговора и ще бъде публикувана следващата дума в кръстословицата.

ВАЖНО уточнение - в играта "За виното с любов" можете да участвате само ако адреса ви по лична карта попада в зоната на нашето покритие. Проверете на картата ни.

На 14-ти февруари, в сутрешното предаване Vitamin B ще разкрием всички верни отговори и ще бъдат изтеглени печелившите в „За виното с любов”.

Кампанията се провежда с подкрепата на лазерно-козметичен център Атина-Афродита, дентална клиника My Smile и Сладкарници Захаро.

Запознайте се с Общите условия преди да се включите с участие.

НАЗДРАВЕ И УСПЕХ!


ЛАЗЕРНО-КОЗМЕТИЧЕН ЦЕНТЪР "АТИНА-АФРОДИТА"

В месеца на любовта ще ви запознаем с Атина Афродита.

Лазерно – козметичния център Атина Афродита се намира е сърцето на гр. Бургас, в началото на ул. Фердинандова, срещу Операта.

Там ще се погрижат за външната и вътрешната ви красота, за да ви превърнат в истински Богини.

Ще откриете най-съвременна апаратура за лазерна епилация с цел премахване на нежеланото окосмяване, изключително ефективни и безболезнени апарати за оформяне на силуета, както и разнообразие от релаксиращи и високоефективни анти-ейдж процедури за подмладяване на кожата и възвръщане на вечната и съвършена красота!

Актуалното им предложение в момента е:

ПАКЕТ 3 процедури лазерна епилация на бедра и подбедрици за  479 лв /вместо 960 лв/

Лазерно – козметичния център Атина Афродита


ДЕНТАЛНА КЛИНИКА "MY SMILE"

Само две години след откриването си Дентална клиника MYsmile бе номинирана за наградата „Най-добра клиника“ на European Awards Night, провела се на 4-ти октомври в столицата на световните фестивали – Кан.

С апаратура от ново поколение и най-качествените в света продукти за дентална медицина, клиниката „MY smile” промени изцяло пазара на този тип услуги в Бургас и страната. Високото ниво на обслужване и качеството на работа са гарантирани лично от един от най-големите специалисти в областта - съоснователят на клиниката и преподавател в университета в Йерусалим д-р Йоав Мазор.

Клиниката е оборудвана и с високотехнологичният лазер “ATP 38”, който е съвместна разработка на  NASA и Biotech.  

А най-новият член на екипа на клиниката е специалиста по орална хирургия и имплантолог д-р Добромир Павлов.

Модерната дентална клиника „МYsmile” заема първите два етажа на обновения бизнес център „Сан Сити”, намиращ се зад Бургаски Свободен Университет. Многофункционалната  насоченост на денталния център позволява изпълнението на голям брой услуги от стандартни манипулации, лечение и възстановяване, хирург до дизайн на усмивката и реконструкция на цялата челюст.

Вижте повече на mysmile.bg

_____________________________________________________________________________________________________________

СЛАДКАРНИЦИ „ЗАХАРО”

Няма как да поропуснем партньора ни, който буквално ще ви подслади – Сладкарници „Захаро”.

Вече с утвърдено име на пазара след близо 30 години опит те не спират да ни изненадват приятно с качество, вкус и стил.

Асортиментът им включва торти - бутикови и за всеки ден, рула, пасти и мини пасти, тартове, сладкиши, пайове, сиропирани сладкиши, дребни сладки и бисквити. „Захаро” има изключително богат бутиков каталог, съдържащ над 1000 вида торти - сватбени, за възрастни и детски.

Екипът на "Захаро" е готов да посрещне всяка нова идея на нашите клиенти с усмивка и желание да я изпълни.

Тематичните предложения за Свети Валентин 2020 са Тортите: Кадифе, Сърце, Страст, Любов и Нежност. Най-важните думи, който буквално усещаме на празника.

Къде да ги намерите и какво да поръчате - изберете в онлайн магазина zaharo.info.
Кликни и се подслади!

Животът е сладък – ако му позволите!
... или поне, ако се отбиете в Сладкарници Захаро!

 Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация