Предна В момента Следва
TLC NO SCRUBS

Игри

Трифон Зарезан идва, а с него и подаръците за празника от Power FM

Трифон Зарезан идва, а с него и подаръците за празника от Power FM

Еее, бре, бре, бре, Трифон Зарезан идеее!

А с него и новата игра на Радио Power FM „За виното с любов”!

‘Арно ли ти е винцето, любиш ли го цял живот?!, биха казали в македонския край. Е, сега е времето да покажеш колко знаеш. Хайде да видим колко голям винопознавач си, за да те възнаградим обилно.

Трифон Зарезан е празник на лозаря и виното, един от най-обичаните и почитани български празници. По този повод решихме да изпитаме до къде достигат познанията ти за виното, неговия произход, производство, видове и начини за съхранение. Изпитът ще протече върху най-„винената” кръстословица. 

Всеки делничен ден, между 1 и 14 февруари, ще се изпитваме, познавайки думи на винена тематика. Всяка сутрин в 8 часа, във Facebook страницата ни, ще публикуваме кръстословица, с думата, която търсим за деня, обозначена със стрелка. Ти трябва да познаеш коя е думата, и да го впишеш като коментар под публикацията. Ще ти помагат точният брой букви и жокерите, в поста към нея. Всеки, познал която и да е от търсените думи, участва в нашата винена томбола (обещаваме, че няма да я теглим в нетрезво състояние). Разпознаването на повече думи, ти носи по-голяма шанс за спечелване на награда. Верният отговор ще бъде публикуван на следващия ден като коментар под публикацията. След публикуване на верен отговор от наша страна, други отговори не се приемат. Имената на късметлиите ще обявим на 14 февруари, на живо в ефира на Power FM - Бургас.

Сигурно вече се питаш какви са наградите, за които се бориш? Не са за изпускане. Нашите партньори предоставиха 2 ваучера за двама в ресторанти KISH. Добавяме още 2 ваучера на стойност по 50лв всеки за ресторант-пицария "Грация", както и комплект от специалната серия вина Angel на винарска изба Angel`s Estate - Розе, Шардоне, Каберне Фран и Каберне Совиньон.
 

  Restoranti Kish Burgas          Vinarska izba Angel's Estate           Restorant Picaria Gracia Burgas

 

Участвай и покажи дали си подготвен за Трифон Зарезан, като докажеш колко добре познаваш и обичаш виното.

Запознайте се с Общите условия на играта.

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация