Предна В момента Следва
MADONNA MEDELLIN (FEAT. MALUMA)

Игри

Слушай активно, играй, спечели - „Заедно в час” започна!

Слушай активно, играй, спечели - „Заедно в час” започна!

ВИЖТЕ ПЕЧЕЛИВШИТЕ В ИГРАТА ТУК


Останахме заедно в необичайни времена. Сега продължаваме напред по познатия ни начин. Отново е време, в което можем да поиграем.

Радио POWER FM стартира ежегодната си игра „Заедно в час” и отново те очакват награди. Слушай активно POWER и бъди готов за бърза реакция!

Вероятно още си спомняш времето, когато са те учили да четеш и пишеш и сигурно можеш да ни кажеш как да помогнем на едно дете да придобие езикови умения. А някой научил ли те е как да слушаш?

Сега радио POWER FM има специален звук за теб, който ще те придвижи стъпка напред към големи награди, само трябва да слушаш активно!

 

Ето няколко лесни стъпки за участието ти в играта "Заедно в час":

 1. Първо и най-важно е да се съсредоточиш в слушането на радио POWER FM на 91.1.MHz или онлайн - през уебсайт или мобилното ни приложение.
 2. Второто важно нещо е да чуеш специалния звук на радио POWER FM – училищния звънец. Можеш да го засечеш през целия ден.
 3. Трето - да запомниш часа и датата, когато си го чул и да ни изпратиш тази информация, заедно с трите си имена и телефонен номер на адрес igra@powerfm.bg или чрез съобщение в нашата Facebook страница.

Изпълнявай тези стъпки до 13.09.2020г. Колкото повече участия имаш, толкова по-голям е шанса ти за награда! С изпълнението на всичко ти ставаш част от играта „Заедно в час” и участваш в томбола със специални награди:

 • Детски велосипед Gepard Barbara 24”x 35 см
 • Специална кошница със захарни изделия и ядки от склад Гери 94 Бургас;
 • 1 бр. Детски ортодонтски преглед с подарък детски зъбен душ от Дентална клиника My Smile;
 • 2 бр. Ортодонтски прегледа с подарък хигиенни принадлежности, съобразени с възрастта от дентална клиника My Smile;
 • 2 бр. ваучера за италианска пица с квас менюто на Margi's Kitchen
 • 1 бр. ваучер за сет от 3 италиански пици с квас от менюто на Margi's Kitchen 

За да не пропуснеш това,което си заслужава да се чуе, слушай активно радио POWER FM!

Представаме и нашите партньори в играта „Заедно  в час” през тази година, които ще предоставят наградите в томболата: Склад "Гери 94" Бургас, Международна дентални клиника My Smile и Margi's Kitchen Bar&Grill

                                                               


Склад Гери 94 Бургас - захарни изделия, сушени плодове и ядки.

Склад „Гери 94 Бургас” предлага изключителен асортимент от продукти към своите клиенти в Бургас и региона. Складът  представя неустоими предложения от сушени плодове, захарни изделия и изключително разнообразие на 100% български продукт - натурални, качествени ядки с марка „Флоривест”. Най-добрата енергия за тялото си можеш да получиш от даровете на природата.

Фирма „Гери 94 Бургас” е покрила вскички изисквания за безопастност на храните според международния стандарт на качество. Складът предоставя на своите клиенти голяма наличност на продукти.

Освен захарни изделия, сушени плодове и ядки, има енергийни напитки и още много интересни предложения.

Изкушенията не спират до тук! Гери 94 Бургас предлагат и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за Бургас и региона към всички свои фирмени клиенти.

Склад Гери 94 – да направим живота по-сладък!

Складът се намира в Бургас, Северна Промишлена Зона /до Бургасцвет/

За заявки към склад Гери 94 Бургас тел: 088 781 4192

Повече информация на: https://www.geri94.com/ и на https://www.facebook.com/GERI94Burgas/


Международен дентален център „MySmile”

Преди страта на учебната година е добре да помислим и за денталното здраве при децата. Нашите приятели от MySmile и тази година застават зад кампанията Заедно в час (тук ще се допълнят наградите).

Само три години след откриването си Дентална клиника MySmile бе номинирана за наградата „Най-добра клиника“ на European Awards Night, провела се в Кан.

С апаратура от ново поколение и най-качествените в света продукти за дентална медицина, клиниката MySmile промени изцяло пазара на този тип услуги в Бургас и страната. Високото ниво на обслужване и качеството на работа са гарантирани лично от един от най-големите специалисти в областта - съоснователят на клиниката и преподавател в университета в Йерусалим д-р Йоав Мазор.

Клиниката е оборудвана и с високотехнологичният лазер “ATP 38”, който е съвместна разработка на  NASA и Biotech.  

Модерната дентална клиника „МуSmile” заема първите два етажа на обновения бизнес център „Сан Сити”, намиращ се зад Бургаски Свободен Университет. Многофункционалната  насоченост на денталния център позволява изпълнението на голям брой услуги от стандартни манипулации, лечение и възстановяване, хирург до дизайн на усмивката и реконструкция на цялата челюст.

Вижте повече на https://www.mysmile.bg/


Margi's Kitchen Bar&Grill

Всички знаем, че едно от любимите неща за хапване на мачуганите са пиците.

В Кухнята на МАРГИ....Margi's Kitchen, в квартал Възраждане, приготвят така любимите пици на малки и големи. Различното е, че приготвят тестото за пиците със жива закваска и го оставят да втаса точно, колкото трябва. Затова след като хапвате от класическите италиански пици с квас от Margi's Kitchen не усещате тежест или дискомфорт в стомаха.

Margi's Kitchen предлага още свежи салати, ароматни гозби, месце на скара, рибни деликатеси, десерти!

Може да ги посетите на място на ул. Дебелт 76, а поръчки за дома и офиса може да направите на телефон 0877 247999 всеки ден от 11:30 до 20:00ч. без понеделник

https://bg-bg.facebook.com/Margiskitchen

Запознай се с Общите условия за кампанията "Заедно в час".Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация