Предна В момента Следва
THE UNDERDOG PROJECT REMEMBER

Игри

Със салати Денито търсим тайните семейни рецепти на твоето семейство

Със салати Денито търсим тайните семейни рецепти на твоето семейство

Коледа е! Припомни си старите семейни рецепти или разрови страниците на готварския си тефтер и вземи участие в играта „Тайните рецепти на моето семейство” на салати Денито и радио Power FM!


Изпрати ни твоята автентична предавана от поколения готварска рецепта и участвай в томбола за невероятни награди. Питай и баба, тя може да знае по-добре и да ти предаде нейните знания.  Очакваме всякакви предложения – за салати, ястия, печива или десерти. Всяка изпратена рецепта е твоят шанс да спечелиш!

Пусни ни и-мейл до 30 декември с текст „Тайната рецепта на моето семейство е...”, придружен с кратка история и снимки на адрес igra@powerfm.bg, заедно с твоите имена и телефонен номер. Стриктно ще проверяваме дали не си копирал рецептата от интернет, а най-интересните рецепти и истории ще публикуваме в нашата Facebook страница.

Всеки ден от 15 до 30 декември чрез томбола ще бъде теглена дневна награда – 30 лв ваучер за пазаруване в супермаркети „Гочев”. Не пропускай с тях да вземеш и от любимите си салати Денито. А на 31 декември, в навечерието на новата година ще бъдат изтеглени и големите награди:
- уред за готвене Phillips AirFryer XXL;
- 2 комплекта висококачествени съдове за печене Emile Henry.


Можеш да завършиш годината с изненадващи подаръци, затова участвай в коледната игра „Тайните рецепти на моето семейство”, която традиционо организираме с нашите приятели от салати ДенитоПълните условия на  играта можеш да видиш на Общи условия.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация