Предна В момента Следва
LP LOST ON YOU (REMIX)

Игри

„Рожденикът черпи” с безплатна реклама – 12 години радио Power

„Рожденикът черпи” с безплатна реклама – 12 години радио Power

Времето – най-ценният ресурс, с който разполагаме. А на теб все не ти стига, нали? Особено, когато управляваш собствен бизнес!

Тогава нямаш достатъчно време да се занимаваш с всичко необходимо, а искаш твоят продукт/услуга да достигне до по-голяма аудитория и да увеличиш продажбите си. Тук вече важна роля играе и правилната реклама. Знаем, че това не е никак лесна задача, затова ние - консултантите от Power FM, сме тук, за да дадем POWER на твоя бизнес!

Ако си от хората, които развиват собствен бизнес на територията на град Бургас и искаш да спечелиш местните жители като свои клиенти, сега може да получиш своето рекламно време в радио POWER! Ето и нашата изненада:

 

По повод 12тия си РОЖДЕН ДЕН радио Power FM ще подари безплатна рекламна кампания на ТРИ фирми за периода от 1...  3... и внимание 6 МЕСЕЦА

Звучи невероятно нали?! Не се шегуваме, 1-ви април отдавна мина, вече сме май месец и е време за нашата игра „Рожденикът черпи“:

Как да участваш?
Включи се в играта като ни изпратиш името на твоята фирма и телефон за връзка до 28ми май на igra@powerfm.bg и вече участваш в жребия. Теглим победителите в играта „Рожденикът черпи“ на 29ти май на живо в предаването Витамин Б.

И най-важния въпрос – какво можеш да спечелиш? 

 •  1 месец безплатна реклама на обща стойност от 955,00 лева
 •  3 месеца безплатна реклама на обща стойност от 2698,00 лева
 •  6 месеца безплатна реклама на обща стойност от 5311,00 лева

Сега ще ти споделим и полезна информация, защо да избереш радио реклама:
Един от най-разпространените елементи на популяризирането е именно радио рекламата. Защо? Благодарение на своята леснодостъпност, радио посланията достигат до слушателите навсякъде – в колата, вкъщи, на работа, дори в леглото. А използването на различни гласове, звукови ефекти и музика, позволява вашето послание да бъде креативно и запомнящо се. Освен това радио рекламата е удобна, гъвкава и изгражда имидж.

Най-важната част от всяка реклама е тя да бъде ефективна, а ние от радио Power можем много да помогнем и да ти разкажем. Затова не се колебай и се свържи с някой от нашите рекламни агенти за безплатна консултация:

Телефон: 0888 77 3187
E-mail: reklama@powerfm.bg

12 години Радио Power FM – заедно напред! Дай повече POWER на твоя бизнес!

Общите условия за играта може да видите тук.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация