Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Празничен пазар Handmade Design Market

Празничен пазар Handmade Design Market

Коледният дух е завладял вече всички споделени пространства и създатели на красиви предмети и продукти за душата и тялото. Handmade Design Market са решили да проведат събитието и в Бургас от 22-ри до 24-ти декември в Експозиционен център “Флора”.

Освен базар, от който ще си тръгнете с различни интересни и качествени творения на автори и марки, които не се откриват лесно по магазините, ще можете да се насладите и на обичайните за него изкушения за небцето - храна и напитки, и всичко това на фона на приятна музика, усмивки и атмосфера, галеща душата. В крайна сметка празниците са за това, за да им се наслаждиш... с Handmade Design Market.


HANDMADE DESIGN MARKET те кани да се потопиш в света на човешкия талант в сътворяването на красота и хармония във външния свят. Всеки участник ще докосне сърцето и душата на всеки станал част от тази емоция.


Предстоящият Коледен пазар ще те хвърлят в тази емоция и ще ти помогнат да избереш специалния подарък за твоите любими хора. Работилнички за малки и големи, хапване и пийване във външните зони в компанията на ухайно греяно вино и пресни печива, благотворителен пазар, томболи с награди, музика и много усмихнати хора!
Планувай уикенда си от сега. Откриване в 10:00 с традиционните торта, конфети, балони, музика и усмивки!


Експо Център Флора | HANDMADE DESIGN MARKET | 22-24 Декември | 10:00 - 20:00
*вход свободен


Само тук ще имаш възможността да се докоснеш до изкуство и творци, които влагат цялата си душа в процеса на създаване на твоите подаръци.
Сред селектираните участници са едни от най-добрите и талантливи създатели на красиви предмети и творения. Дамска, мъжка и детска мода, мода за домашни любимци, бижута - от минималистичен дизайн  до класика и ретро замах, чанти и аксесоари, играчки и декорация за дома и офиса - картини и илюстрации, керамика, дърво, форми от смола, свещи, бродерии, кожа, био козметика, натурални храни, шоколад и мед, натурални и полезни напитки и още много изненадващо креативни творения.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация