Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Игри

"Power FM плаща сметките ти" - плати битовите си сметки с EasyPay и спечели до 100лв обратно!

"Power FM плаща сметките ти" - плати битовите си сметки с EasyPay и спечели до 100лв обратно!

Коледните празници отново занулиха салдото в твоя портфейл? За капак трябваше да празнуваш и Нова година. Е, ако КЕШ-а ти се е изплъзнал между пръстите, a ти предстои да си платиш тока,  имаш възможност да си спечелиш до 100 лв в брой от традиционната игра "Power FM плаща сметките ти", съвместно с EasyPay.

Плати битова сметка до 100 лв в който и да е от офисите на EasyPay в региона. Изпрати ни разписката (снимка, сканиран файл или др.) на електронната ни поща igra@powerfm.bg или я донеси директно в офиса ни в Бургас, придружена с трите ти имена и телефон за връзка. Можеш да ни изпратиш разписка за платена сметка за ток, телефон, вода, интернет и всички битови разходи, които можеш да удостовериш с месечна фактура. Всяка сметка трябва да е на стойност до 100,00лв. Всеки делничен ден между 8-ти до 31-ми януари ще теглим по 3 от изпратените от слушателите разписки. Ако бъдеш изтеглен и чуеш името си в ефир трябва да си много бърз и да ни се обадиш в следващите 30 секунди. Направиш ли го ние веднага ти изплащаме сумата на сметката в кеш! 

За целия период на кампанията "Power FM плаща сметките ти" ще бъдат реализирани 48 тегления, а 4 800лв могат да бъдат спечелени от Вас, нашите слушатели. 

Кампанията се реализира със съдействието на EasyPay - платежната система, която ви позволява да извършвате заплащане на задължения към почти всички комунални дружества и държавни институции в страната. Списък на техните офиси можете да намерите тук. Чрез EasyPay можете да правите парични преводи от и до всяка точка на света. Ако случайно не сте сред изтеглените в играта, можете да се възпозвате от техните удобни офиси в Бургас и да заплатите сметките си за телефон, ток, вода или друго.

 

 
 

 

Общите условия на кампанията можете да прочетете тук.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация