Предна В момента Следва
N.O.H.A. TU CAFE

Игри

Жената е любов, а ние я празнуваме с „8 песни за 8-ми март”

Автор: Цветелина Гачева

В периода от 15-ти февруари до 07-ми март, всеки ден в ефира на радио Power, ще излъчваме специален, музикален микс от 8 парчета, които сме посветили на дамите и на любовта. Ако обичате музиката и смятате, че можете да познаете песните – включете се в играта!

Когато вино и любов означават едно и също - "За виното с любов" 2024

Автор: Цветелина Гачева

В периода от 31-ви януари до 13-ти февруари, всеки делничен ден ще ви задаваме въпроси, а вие ще предлагате отговори под публикациите във фейсбук страницата ни. Всичко това разбира се е свързано и с атрактивни награди.

Украси, изпрати и награда спечели! Стартира Коледна Украсиада 2023 г. !

Автор: Цветелина Гачева

Тиха нощ, свята нощ... вече знаете какво следва... най-празничното време от годината! Включите се в нашата Коледна Украсиада! Първо – украсете! Това може да бъде вашия дом, офис или вила. Покажете ни магията на вашата Коледа! Второ - направете снимка на коледната ви украса и ни я изпратете на igra@powerfm.bg като добавите данни за контакт-…

Колко добре познаваш Бургас? „Разкрий Бургас” и спечели!

Автор: Power FM

Живееш в Бургас цял живот? Или съвсем отскоро? Мислиш си, че знаеш всички емблематични места в града? Нека проверим!

Чуй звънеца и влез в час заедно с нас!

Автор: Power FM

Готови ли сте за първия учебен ден? Някои ще прекрачат прага на училищния двор за първи път, други вече отдавна са забравили емоцията от предстоящата учебна година. А трети се връщат към този ден с лека носталгия, гордо държейки ръката на своето дете.

„Рожденикът черпи” с безплатна реклама – 12 години радио Power

Автор: Power FM

Ако си от хората, които развиват собствен бизнес на територията на град Бургас и искаш да спечелиш местните жители като свои клиенти, сега може да получиш своето рекламно време в радио POWER! Ето и нашата изненада:

Хубава музика и награди – „8 песни за 8 март“ стартира

Автор: Кристина Костова

Жената, която освен олицетворение на красотата, показа, че е все по-силна, можеща и вдъхновяваща! Ние от радио Power няма как да пропуснем този прекрасен ден, затова и тази година сме посветили специално на дамите кампания „8 песни за 8 март". Очаква ви хубава музика, която ще ви прави щастливи и добра…

Усети магията на виното и любовта и спечели награда

Автор: Кристина Костова

Готови ли сте за Любовната игра? Всичко, от което се нуждаете за да участвате е любов… и вино, е може би и няколко добри приятели…Но най-вече ВИНО! А какво може да спечелите ще научите по-надолу.

Коледна Украсиада - участвай за награда!

Автор: Кристина Костова

Може да ни наричате коледните POWER джуджета, но не само защото с колежките сме ниски на ръст, а защото ще ви раздаваме подаръци. А какви ще бъдат те, ще разберете по-надолу. Сега да обърнем внимание на това, че идва онова прекрасно време от годината, в което целият свят блести –…

Харесваш футбола? Слушай фен прогнозата, сподели твоята и спечели в Power Football World Cup 2022

Автор: Кристина Костова

В момента всички са отдали вниманието си на предстоящите коледни и новогодишни празници, но всъщност предстои още нещо, което е дълго чакано за любителите на футбола - "Световно първенство по футбол Катар 2022". Затова решихме да ви представим няколко забавни факти и коментари от света на футбола, които да ви усмихнат. 

Power TOP 30

 • 1
  DOJA CAT
  PAINT THE TOWN RED
 • 2
  DARA
  ЗАМИНАВАМ
 • 3
  ONEREPUBLIC
  RUNAWAY
 • 4
  JASON DERULO
  SLOW LOW
 • 5
  LIGHT
  NO SLEEP
Цялата класация