Предна В момента Следва
KAZKA PLAKALA (DANCE REMIX)

Игри

Отново ще хващаме шарани на Никулден пред Burgas Plaza Mall

Отново ще хващаме шарани на Никулден пред Burgas Plaza Mall
Приближавайки се към края на годината зачестява спазването на различни традиции – семейни, коледни, празнични. И забавни! Точно такава традиция създадохме и ние от радио Power FM преди 7 години с никулденската ни инициатива „Хвани шаран, лапни шаран”.

На 6 декември, по случай Никулден и празника на Бургас, заедно с Burgas Plaza Mall, за пореден път ще проведем веселия риболов на живи шарани. Ежегодната ни традиция ще се случи пред главния вход на мол-а, от 11ч. Ще очакваме всички желаещи да изпробват възможностите си за риболов с голи ръце да са там, за да се запишат в списъка навреме. Дори и да не се решиш да изпробваш късмета си, ела, за да подкрепиш участниците и да се забавляваш. Защото освен, че гарантираме че 50 живи шарана ще са там в очакване на теб, гарантираме и че ще се превиваш от смях с изпълнения като това:

Освен с пресен шаран, пристигнал до нашия басейн по най-бързия начин от рибно тържище Fish Land, ще имаш възможност да си спечелиш още награди, независимо дали ти е „клъвнало” при риболова. Всеки участвал ще получи подаръци от нашите спонсори и ще бъде записан в празничната ни томбола в която ще изтеглим:

 • 5 ваучера по 15 лв за покупки на висококачествени италиански перилни или почистващи препарати от италианската марка Detersfuso;
 • 2 ваучера по 100 лв за екскурзия от туристическа агенция Evelin-R;

Томболата ще бъде изтеглена на 7 декември, между 11 и 12ч в ефира на Power FM.

Едно е ясно – участваш ли, печелиш! Чакаме те на 6.12.2018 от 11:00ч пред Burgas Plaza Mall.

“Хвани шаран, лапни шаран” е инициатива на радио Power FM и Burgas Plaza Mall и се осъществява със съдействието на Бургас Комерс, Pulsar Games, Fish Land, КА Клийн Детерсфузо, туристическа агенция Евелин-Р и Mercari, които в същия ден откриват новия си шоурум в Burgas Plaza.

Още снимки можеш да разгледаш в нашата Facebook страница, както и да се присъединиш към събитието ни.

Точно на Никулден ще бъде открит и новия шоурум на Mercari - където ГОЛЕМИТЕ марки, срещат НИСКИТЕ цени. В новия има магазин, 33-ти за страната, можете да намерите дамски, мъжки и детски облекла на винаги до 60% по-ниска цена от препоръчителната цена на производителя.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация