Предна В момента Следва
AYRA STARR RUSH

Showbiz

Най-голямата младежка организация обедини хора с добри сърца в Бургас

Най-голямата младежка организация обедини хора с добри сърца в Бургас

Най-голямата младежка организация обедини хора с добри сърца в Бургас

 

Благотворителен коледен бал на младежи събра над 5 500 лв за децата

 

Благотворителният коледен  бал на Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ събра дарения на стойност 5 535 лв. Традиционното събитие организирано за VII-ма поредна година под мотото „Всички сме едно семейство“ обедини различни бизнес партньори, общественици, депутати, общински съветници, държавни администрации, младежи и симпатизанти на идеята.

Благотворителното събитие беше под патронажа на Областния управител на Област Бургас г-н Вълчо Чолаков и със съдействието на Български  Червен Кръст – Бургас.

Коледният бал  на младите беше уважено от специалния им гост заместник министъра на младежта и спорта Ваня Колева.

За 10 годишната история на организацията сдружението подари юбилейни плакети на заместник министър Ваня Колева, областния управител на Област Бургас Вълчо Чолаков, общественика Диана Йорданова и управителя на лаборатория „ЛИНА“ д-р Васил Костадинов.

“Хора с добри сърца има, доказахме го на благотворителната вечер. Обединявайки се за една обща кауза, свързана с помощ за децата на България е истинският знак в обществото, че трябва да се грижим за бъдещето на страната ни - младите хора! Една личност е личност, когато помага и дава пример, подавайки ръка и мислейки за следващите поколения в страната си - виждаме, че има много хора с добри сърца, разсъждавайки по този начин. Благодаря на всички за подкрепата, тази вечер цялата общественост заедно показахме, че в името на доброто можем да постигнем всичко!” каза Тодор Йосифов – национален председател на Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“.

Настроението на вечерта започна с фолклорна формация  "Тракийче", при читалище Любен Каравелов гр. Бургас, с ръководил г-жа Пенка Петрова. Прекрасният ангел Гергана Берданкова поднесе на гостите усещане за празник с коледните песни Let is Snow и Jingle Bell Rock. Tалантливите деца от клуб по спортни танци "Порт-Бургас", с треньор Цвета Атанасовa изпълниха шоу-програмата в ритъма на Ча-ча-ча и Джаив.

Програмата беше наситена с уникалните изпълнители Вениамин Димитров и Лидия Стаматова, и техния дует „Сила Една”. Младият талант Станислава Василева допълни събитието с очарование и енергия. Лидия, Вениамин и Станислава участват в редица национални състезания и неспирно развиват таланта си.

Вечерта завърши с изпълнение на младия славей Димира-Мария Тумбева, едва на 14 години с неповторим глас и силно въздействие.

В благотворителното събитие беше включен търг на 3 предмета: лимитирана серия на мъжка папийонка с юбилейното лого на НС „Младежки Глас” от Арт студио „Ros Valenti”, художествената реплика от Панагюрското съкровище и детска рисунка на Ралица Колева. Към общата сума се добавиха средствата по време на коледния базар и късметчета за всеки гост. Събраната сума от входа и от цялата вечер се използва на 100% за каузата.

През 2017 година събраните средства от коледния бал ще бъдат предоставени на  Български  Червен Кръст – Бургас за оборудване на кабинети по Първа долекарска помощ в 5 училища от област Бургас. Средствата за образователната кауза се насочат към закупуване на манекени за сърдечен масаж и обдишване; ранички, оборудвани с бинтове, марли, триъгълни кърпи и всичко друго, необходимо за третиране на пострадал. Във всяко от училища ще бъде поставено специално изработено табло – как се оказва първа помощ с илюстративен материал.

Тази година ще се направят образователни кабинети в СУ „Никола Вапцаров“ в гр. Царево, СУ “Св.Св. Кирил и Методи в гр. Карнобат, СУ “Христо Ботев“ в гр. Айтос, ОУ “Елин Пелин“ и ОУ “П.Р.Славейков“ в гр. Бургас.

На края на вечерта Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ връчи на директора на Български Червен Кръст – Бургас Виолета Радева символичен чек със сумата от благотворителната вечер.

Със съдействието на:  Областна администрация – Бургас, БЧК – Бургас,

Хотел „Мираж”- Бургас, Център за реклама „Дигитал” –Бургас, Сладкарска верига „Роза“, Бутик „LABARUM”, Медико-диагностична лаборатория „ЛИНА“ и Винарска изба „Страцин“ в района на гр. Поморие.

 

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация