Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Игри

Майстор всеки ден! С Топливо и Power FM

Майстор всеки ден! С Топливо и Power FM

Топливо АД - клон Бургас и Power FM ти дават възможност да спечелиш докато...боядисваш с латекс, слагаш мивки, лепиш плочки ако те са закупени от търговската мрежа на Топливо АД в региона. Всички физически лица закупили стоки за над 100лв и платили сметката си в брой участват в томбола за множество награди, най-голямата от които СПА уикенд за двама!


Кампанията стартира от емблематична дата, 26 октомври, Димитровден или още Деня на строителя. Защото във всеки българин се крие един голяяям строител! И случайно или не повечето майстори се казват Митко. Или Митьу. Сети се за поне един, нали?


Пазарувай всичко нужно за твоя малък или голям домашен ремонт в период 26 октомври до 21 ноември. Направи сметка над 100лв и плати в брой. Ще получиш подарък на момента. Пусни своята касова бележка с нанесени трите си имена и телефон за връзка в специалните урни на касата. Всяка седмица в ефира на Power ще бъде теглена томбола за специални награди, а на 25 ноември, на живо, ще бъде изтеглена и голямата награда в играта "Майстор всеки ден" - СПА уикенд за двама с празнична вечеря в семеен еко хотел "Изворите". Можеш да пазаруваш във всички складови бази на Топливо АД - клон Бургас - Несебър, Поморие, Бургас, Созопол, Ахтопол, Айтос, Карнобат, Сливен, Ямбол, Елхово и Нова Загора. Можеш да се запознаеш с всички продукти и цени на сайта на Топливо АД - www.toplivo-burgas.com/


Нека ремонтите с продукти на атрактивни цени от Топливо АД започнат сега!

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация