Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Маркират електромобилите в Бургас със специален стикер за безплатно паркиране

Маркират електромобилите в Бургас със специален стикер за безплатно паркиране

Електромобилите в Бургас ще бъдат маркирани със специален стикер, който ще позволява на контролиращите инспектори да ги разпознават по-лесно от останалите коли.

Според наредбите на Община Бургас, собствениците на такъв тип превозни средства са освободени от такса за паркиране в целия обхват на зоната за платено паркиране. Това е една от мерките, с които Община Бургас насърчава опазването на околната среда.

Специалните стикери ще се издават безплатно. За тази цел всеки собственик трябва да подаде заявление по образец и да представи копие от свидетелството за регистрация на превозното средство в офиса на ОП "Транспорт" на ул. "Александровска" 106.

Броят на електромобилите в Бургас продължава да се увеличава. За удобство на техните водачи Община Бургас изгради две зарядни станции, които се намират в подлеза на Операта и на общинския паркинг на ул. "Гурко". Те са за безплатно използване.

В изпълнение на своята стратегия за опазване на природата и използването на зелена енергия, Община Бургас закупи и два електромобила, които замениха две използвани досега коли с бензинови двигатели.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация