Предна В момента Следва
PINK GET THE PARTY STARTED

Игри

Коледна Украсиада! Радио Power и салати "Денито" търсят най-добрата коледна украса в Бургас!

Коледна Украсиада! Радио Power и салати "Денито" търсят най-добрата коледна украса в Бургас!

Декември дойде, това не е изненада за никой, както не е изненада, че радио Power FM и салати Денито са ти подготвили поредна Коледна игра! В нашето партньорство през годините сме те карали да пееш коледни песни и да прелистваш старите бабини тефтери за автентични готварски рецепти, а тази година...

Тази година искаме да те включим в Коледната Украсиада!

В „Коледна украсиада” търсим най-добре украсения дом, офис, къща, вила, магазин или въобще пространството, където прекарваш най-много време и заедно с твоето семейство (някой казват, че колегите са им семейството, странни хора) сте вложили енергия, време и усилия да украсите по подобаващ начин. Важно условие е украсеното местенце да е в Бургас или рагиона, в който е и покритието на радио Power FM. Увери се, че попадаш в него на нашата карта.

О! Не ти е останало време? Ами бързо се залавяй за работа, прегледай кашоните с играчки, изтупай коледните чорапи защото имаш още малко време. Украсиадата вече започна!

Изпрати ни снимка на Коледната украса на твоя дом или работно място. Постарай се! Снимките са важни, а в случая на Коледната Украсиада – печелят гласове. Подбери най-добрата си снимка и ни я изпрати на igra@powerfm.bg до 17 декември . На 18 декември, в 12:00ч всички изпратени снимки ще бъдат публикувани в албум в нашата Фейсбук фен страница и Коледната Украсиада ще навлезе във финалната си фаза – гласуване! Гласуването ще бъде валидно до 9:00ч на 23 декември, когато ще преброим колко харесвания са събрали Вашите снимки. Тогава ще стане ясно и кой е „Заслужил майстор на коледната украса”! Той, тя или те, ще бъдат печелившите в пърата Коледна Украсиада и  ще грабнат голямата награда – кафе автомат Philips!

 

Още трима ще бъдат провъзгласени за „Претендент-украсители” и също ще получат награди – празнични кошници с вкусни и пивки изненади.

Украсиада-та си е чисто отборно състезание. Отборно защото в него участваш с цялото семейство или колеги, а състезание, защото Вашата креативност и усилия ще ви отведат на финала!

Очакваме снимка на твоятата коледна украса, с която да се класираш в Коледната Украсиада на Power FM и Денито!

Запознай се с Общите условия на кампанията.


Салати "Денито" - Свежи по природа!

Фирма „Денито” е създадена на 4 юни 1990 год. с предизвикателството да сътвори нещо ново.

Фирмената история започва с производството на майонеза, руска салата и течен шоколад. „Денито” е сред първите, които започват да пакетират салатата в пластмасови кофички за кисело мляко. Едва по-късно разбират, че са създали нова потребителска култура, защото поколения българи бяха свикнали да носят салатите от магазина до дома си в хартиени пликове или пакети.

Пътят от производството до крайния потребител преминава през няколко утвърдени от дългогодишна практика стъпки.Чрез прецизна селекция внимателно се избират най-пресните и качествени суровини,  с които се постига прочутия балансиран вкус на „Денито”. 

Фирмата отговаря на големите изисквания на своите клиенти с модерно технологично оборудване от най-висок клас за производство на широка гама млечни и майонезни салати, свежи зеленчукови миксове, майонези, сосове и всичко, което е необходимо за разнообразно хранене.

Като част от философията си за непрекъснато усъвършенстване на прозводството, за постигане на все по-високо качество и развитие на съществуващата асортиментна  листа, фирма „Денито” постоянно търси иновативни решения и внедрява нови технологии, за да предложи на клиентите си продукти с още по-изтънчени вкусове.

Последвайте Денито във Facebook на www.facebook.com/DenitoOODPower TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация