Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Игри

Играй в "За виното с любов"

Играй в "За виното с любов"

Наближава периодът от годината, в който отбелязваме връзката между виното и любовта и никой локдаун няма да ни попречи да го изживеем!

Време е за играта "За виното с любов"!

За поредна година, в периода от 1-ви до 12-ти февруари, ще изпитваме знанията ви относно виното. Нашата авторска винена кръстословица-загадка ще бъде публикувана във Facebook страницата ни. Всяка година ние добавяме нови думи свързани с виното, неговият произход, производство и консумация. В нея ще Ви задаваме въпроси, а вие ще предлагате отговори, докато не я попълним цялата. Всичко това разбира се е свързано със забавление и атрактивни награди.

Тази година те са:

Слушайте радио POWER и следете публикациите в нашата фен страница. В 9:00ч в на 1.02 (понеделник) ще бъде публикувана първата дума в нашата винена кръстословица. Дайте своя отговор като коментар под публикацията и отбележете (tag) любим човек, с който бихте разделили бутилка вино. Имате време до 9:00ч на следващия ден, когато ще анонсираме отговора и ще бъде публикувана следващата дума в кръстословицата.

На 12-ти февруари, в сутрешното предаване Vitamin B с Яна ще разкрием всички верни отговори и ще бъдат изтеглени печелившите в играта „За виното с любов”.

Кампанията се провежда с подкрепата на резиденция Атия, специализирани магазини за матраци БРАВА, магазини за обувки „Народен юмрук” и склад „Гери-94”.

Посети нашата Facebook страница, но преди това се запознай с Общите условия на играта.

 

Наздраве и успех от нас!
 

_______________________________________

 

Нашата кръстословица е изцяло попълнена, благодарение на Вас – ценителите на виното и любовта!   

Яна вече изтегли печелившите в играта #ЗаВинотоСЛюбов и всички настроили   честотата 91.1 MHz за Бургас знаят техните имена.

А ти чу ли своето? 

Ако не си, можеш да провериш дали си в списъка:

- Ваучер за покупка на обувки на стойност 60 лв от Магазини Народен Юмрук,  спечели Александра Янева, която е познала думата "Дионис";

- Ваучер, за покупка на обувки на стойност 60 лв от Магазини Народен Юмрук,  печели и Мария Жекова, отгатнала думата "Здравец";

- Кошница със селектирани вина и ядки от ГЕРИ 94 Бургас, отива при Нели Вакъфова, написала думата "Купаж";

- Кошница с селектирани вина и ядки от ГЕРИ 94 Бургас, печели и Пипина Томова, отгатнала думата "Мерло";

- 100 лв ваучер за покупки от Брава - магазини за матраци, легла, аксесоари, печели Ивелина Делянова Тотева, познала думата "Гарафа";

- Нощувка за двама с включена закуска в Резиденция Атия,  спечели Веселин Дуганов, с думата "Богородица".

Честитооооо!!!

Очакваме всички победители в офиса на POWER FM - BULGARIA (ул. Богориди 16) до 26.02.2021 г., за да си получат наградите!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация