Предна В момента Следва
ANNALISA SINCERAMENTE (REMIX)

Игри

Играй в "8 песни за 8-ми март"

Играй в "8 песни за 8-ми март"

И тази година инициативата на радио Power FM „8 песни за 8-ми март” ще ви зарадва с много награди, в чест на Международния ден на жената.

Обичате да слушате музика, нали? Слушайте радио Power FM между 20-ти февруари и 7-ми март, където за пореден път ще изпитаме вашите музикални знания. Всеки ден, в ефира на 91.1, ще бъде излъчван специален музикален микс от 8 песни, посветени на жените и любовта. За да се включите в играта, трябва да познаете кои са изпълнителите и заглавията на включените в микса песни. Вашите предположения изпращайте на radio@powerfm.bg, придружени с вашите имена и телефон за връзка.

Ако познаете поне  четири от осемте песни, участвате в томбола и може да станете собственик на една от  специалните награди, подбрани от нашите спонсори. А те са:

- 2 големи плюшени мечки от детски магазини Супер Марио;

- 2 ваучера на стойност 40лв, за двама души за обновеното бистро „Дъга”, в к-с Славейков.

- 1 ваучер на стойност 50 лв. и един ваучер, който включва свинско джоланче с домашни картофки и бирен сос, чаша жива бира или литър червено вино мерло на изба „Дивес” предоставени от най-новото местенце за вкусна храна в квартал „Възраждане” – Margi's Kitchen.

- Чифт обеци на луксозната марка Ti Sento Milano и часовник Just Cavalli watches, на младежката линия  на италианския моден диктатор Roberto Cavalli от Timeland watches and jewellery

- 2 бр. ваучери по 30 лв. за бутикова аранжировка със свежи цветя + 10% постоянна остъпка от градински център "ДАНИЕЛ"

Ако пък сте от онези меломани, които веднага започват текста на всяка дочута песен и разпознаете всички 8 парчета от микса, то тогава ние ще вдигнем нивото и ще разиграем за вас още  2 СПА уикенда за двама в семеен хотел "Звезда" в с.Съдиево.

Можете да участвате само с едно предположение до 6-ти март. На 7-ми март, на всеки час от 8 часа сутринта, ще разкриваме песните от музикалната ни загадка и ще теглим награди. СПА уикендите ще бъдат изтеглени между 16 и 17ч, с което ще завършим предпразничното забавление.

Готови ли сте? Слушайте Power FM, разпознайте  осмомартенския ни микс и грабнете една от страхотните ни награди!

ОБЩИ ПРАВИЛА НА КАМПАНИЯТА

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация