Предна В момента Следва

Игри

Хвани шаран 2016

Хвани шаран 2016

На 6 декември отново сме подготвили голяма веселба за всички бургазлии!

За шести път предоставяме възможност на всички желаещи да си хванат шаран с голи ръце, да дойдат и да го направят в „Хвани шаран, лапни шаран”. Денят е ясен, а мястото е  пред входа на Burgas Plaza Mall, с които за пореден път организираме инициативата съвместно.

Всяка година събитието събира на едно място много ентусиасти. Хвърчат шарани, мокрят се фланелки, демонстрират се плувни умения, празнуваме заедно!

Редом с нас, в нашият басейн ще ви чакат 50 шарана, осигурени от рибно тържище Fish Land, за да покажете колко добър рибар сте. Елате и хванете своята никулденска вечеря само за 30 секунди. 

Тази година обещаваме забавление на още по-високо ниво. Нови игри и персонажи ще споходят събитието. Асистентка ще влезе в ролята на „Скумрия  на късмета” и ще дава допълнителни възможности в помощ на ловките рибари. Ето какви ще са те, ако участникът реши да се възползва по средата на участието си - да ползвате кепче и тарикатски да излезете сух от ситуацията, още 15 секунди време за участие, за да уловите култовата риба, или да продължите напред и само вие да сте отговорен за улова, който ще отнесете вкъщи.

Всички участвали в „Хвани шаран, лапни шаран” ще имат възможност да спечелят много награди, осигурени от спонсорите на събитието. За най-големите фенове на шопинга Burgas Plaza Mall са предвидили 10бр. термо чаши, 10бр чадъри и 10бр тениски Certified Shopaholic. Ако имате късмет, може да получите oще безплатен езиков курс от езикова школа Мотив, ваучер на стойност 50 лв. от магазин за осветителни тела Light Project, 2 паламуда, осигурени от рибно тържище Fish Land, шалчета от магазин за компютърни и видео игри Pulsar и още много много награди, осигурени и от борса за строителни материали Бургас Комерс.

Ако ви е студено и не искате да се мокрите, но пък искате да се забавлявате и да печелите награди в празничния  ден, ще имате и тази възможност. Елате и се снимайте в никулденската ни рамка за снимки и си осигурете участие в томбола за страхотните ни награди.

Официалният старт на риболова ще бъде даден в 12 часа и ще останем пред Burgas Plaza Mall до 17 часа. Кампанията се осъществява и със съдействието на езикова школа Мотив, Pulsar Games, Бургас Комерс, Light project и Fish Land.   

  

Елате и аранжирайте Никулденската трапеза с традиционния за празника шаран от съвместната ни инициатива с Burgas Plaza Mall - Хвани шаран, лапни шаран!

 

Пълните условия на играта са тук.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация