Предна В момента Следва
TROYE SIVAN RUSH

Игри

dm drogerie markt и Power FM ще изпитат твоите знания за веригата (ОБНОВЕНА)

dm drogerie markt и Power FM ще изпитат твоите знания за веригата (ОБНОВЕНА)

Играта на #РадиоPOWER и #dm приключи!
Благодарим на стотиците включили се участници, които отговориха правилно на нашите въпроси. Както разбрахме знанията ви за веригата дрогерии са сериозни и вие до доказахте по безспорен начин.

Ето и имената на всички спечелили подаръчен комплекс с продукти от dm, на стойност 15лв:

 1. за понеделник, 20.05 - Кристияна Димова Василева
 2. за вторник, 21.05 - Валентина Николова Каишева
 3. за сряда, 22.05 - Елица Людмилова Колева
 4. за четвъртък, 23.05 - Тошка Георгиева Шопова
 5. за понеделник, 27.05 - Сийка Спирова Георгиева
 6. за вторник, 28.05 - Росанка Пенева Стоянова
 7. за сряда, 29.05 - Кичка Илиева Кочланова
 8. за четвъртък, 30.05. - Николай Гичев Кузманов
 9. за петък, 31.05.2019 - Зорница Христова Михова 
 10. за понеделник, 3.06.2019 - Силвия Колева Василева

А голямата награда награда - карта за пазаруване в dm, на стойност 30лв, отиде при Йоана Шопова. Честито!


Чухте ли? Разбрахте ли? dm drogerie markt отвориха нов магазин в Бургас. Той вече е факт, както е факт и че по този повод стартираме нова атрактивна игра във Facebook страницата на радио Power FM.

От понеделник, 20.05 до 27.05, всеки делничен ден около 9:30 , във Facebook страницата ни ще публикуваме въпрос, придружен със снимка, свързани с нашите партньори от dm drogerie markt. Въпросите ще са от всякакво естество, но всички те ще бъдат свързани с една от най-големите европейски вериги дрогерии - техните магазини, продукти и промоции. Ако отговориш правилно на дневния въпрос можеш да спечелиш от дневните ни награди – подаръчни комплекти с продукти на dm drogerie markt. А както знаете те предлагат много и все качествени собствени марки. Дневните награди ще бъдат изтеглени на следващия работен ден, точно преди да публикуваме новата ни загадка.

Дори и да не спечелиш, не унивай. Все още имаш шанс да бъдеш изтеглен в томбола за голямата награда в края на играта – 30лв карта за пазаруване в dm drogerie markt, в техния нов магазин на бул.Тодор Александров 30, до кръговото на Трапезица (бившия магазин Технополис).

Можеш да опресниш знанията си за веригата, като се разходиш до близкия dm drogerie markt или посетиш сайта на веригата.

Пожелаваме ти успех!

 

Пълните условия на кампанията можеш да прочетеш тук.

dm drogerie markt принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Първият магазин е отворен през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а първият филиал в Австрия – през 1976 г. в град Линц. Централата на групата се намира в Залцбург, Австрия. Днес марката dm е представена в 13 страни в Европа.

dm България се присъединява към групата на 29 януари 2009 с първия си магазин за дрогерийни стоки в град Видин. Към днешна дата филиалната мрежа се състои от 78 магазина в 25 града в страната, а служителите на компанията са близо 700. Асортиментът на dm обхваща над 14 000 дрогерийни стоки като изключително голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, храна за домашни любимци, бебешки продукти и много други. Многообразният асортимент е допълнен и от 29 собствени марки на dm, като най-популярни между тях са: Balea, babylove, alverde, Dontodent, Denkmit, Profissimo и dmBio. В магазините за дрогерийни стоки на dm България не се предлагат лекарствени продукти и медицински изделия.

Целта на dm е да изгражда компания, отговаряща на потребностите на клиента, да е надежден и коректен партньор, да предлага на служителите си възможности за развитие. Затова dm поставя човека в центъра на своята дейност – като клиент, служител или партньор. „Тук съм човек, тук пазарувам“.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация