Предна В момента Следва
DNCE CAKE BY THE OCEAN

Игри

Ако обувката ти стане, за тебе ще остане

Ако обувката ти стане, за тебе ще остане

И тази година, по случай 8-ми март, превръщаме приказката за Пепеляшка в реалност. Не, няма да ви караме да метете, готвите, слугувате (макар да ни се иска, някои да ни помогне в домашните задължения), а ще прескочим направо в частта, в която главната героиня се превръща в принцеса! И всички помним как става това в приказката, нали? Когато Пепеляшка мери изгубената си обувка и това преобръща живота и!

Точно това ще правим и ние, заедно с вас, навръх Деня на жената - ще мерим обувки на вашите крака и ако ви паснат, те ще остават за вас! 

Радио Power FM и Burgas Plaza Mall отново ви канят да се присъедините към един забавен прочит на популярната история, който ние ще пресъздадем в специален кът на ниво 2 в мола. Приготвили сме ви много изненади и забавни моменти, но най-основното разбира се ще е огромния куп с обувки. А те ще са кои от кои по-привлекателни - спортни, елегантни, зимни, удобни. Осигурени от едни от най-добрите магазини за обувки в града като Paolo Boticelli, Timberland, GiAnni, Intersport, Mat Star, Sara Pen, LaBerti, Walkmax, LC Waikiki и TEMPO Sport & Casual. Правилата са ясни - късмета ще определи коя кутия да пробвате и ако чифта вътре пасне на вашия крак, то автоматично обувките остават за вас! 

Началният час на събитието е 11:00ч, а вие можете да го включите в календара си като се присъедините към него тук: Бъди модерна Пепеляшка на 8-ми март в @Mall Burgas Plaza

Отново тази година - "Ако обувката и стане, за нея ще остане" с радио Power FM и Burgas Plaza Mall!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация