Предна В момента Следва
POST MALONE ROCKSTAR (FEAT. 21 SAVAGE) REMIX

Игри

8 години радио POWER – направи си Selfie с Power!

8 години радио POWER – направи си Selfie с Power!

Този месец  радио POWER става на 8 години и отново ще те зареди със своята музикална енергия, но и с нова игра с награди.

Дойде време да отпразнуваме 8 ни рожден ден и мислим, че вече сме достатъчно известни, за да се снимаш с нас. Не е шега, сега даваме шанс и на теб да станеш част от популярността на радио POWER с нашата игра „Селфи с Пауър”.

Модата казва” Направи си селфи!” и ние няма да изневерим на тази мода. Затова ти предлагаме да участваш в играта и да ни покажеш своето яко селфи с POWER.

Какво трябва да направиш ли? Отиди на разходка или пък потичай, покарай колата или поплувай, развихри се в кухнята или послушай радио на работа... и докато правиш, това което искаш, НАПРАВИ СИ СЕЛФИ, в което присъства надпис или лого на радио POWER – независимо къде! Само се огледай и бъди креативен - радио POWER е навсякъде около теб. Изпрати снимката от 13-ти до 28-ми май на igra@powerfm.bg и можеш да спечелиш страхотни награди от нашите партньори  - магазин за компютърни и видео игри Pulsar Games  и ресторанти KISH. Всеки има шанс да спечели, защото томбола, а не гласуване ще определи късметлиите. Шансовете си можеш да увеличиш като ни изпратиш повече от една снимка, но не забравяй да ги направиш на различни места и в различни ситуации. Всички снимки пък ще публикуваме в нашата Facebook фен страница.

Покажи ни къде си ти, заедно с радио Power! Очакваме твоята снимка в играта „Selfie с Power”, а томболата ще теглим на рождения ни ден на 29-ти май.

Pulsar Games и KISH те придизвикват да се снимаш и с тях, като спечелиш техните награди:

 • Ваучер  за пазаруване, на стойност 50лв, от магазин за компютърни и видео игри Pulsar games - печели го Михаил Димитров

 • Ваучер за вечеря за двама, на стойност 50лв, в ресторанти KISH - печели го Деси Минкова

 

 

Пълните условия на кампания можеш да прочетеш тук.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация