Предна В момента Следва
LF SYSTEM AFRAID TO FEEL

Игри

Чуй звънеца и влез в час заедно с нас!

Автор: Power FM

Готови ли сте за първия учебен ден? Някои ще прекрачат прага на училищния двор за първи път, други вече отдавна са забравили емоцията от предстоящата учебна година. А трети се връщат към този ден с лека носталгия, гордо държейки ръката на своето дете.

„Рожденикът черпи” с безплатна реклама – 12 години радио Power

Автор: Power FM

Ако си от хората, които развиват собствен бизнес на територията на град Бургас и искаш да спечелиш местните жители като свои клиенти, сега може да получиш своето рекламно време в радио POWER! Ето и нашата изненада:

Хубава музика и награди – „8 песни за 8 март“ стартира

Автор: Кристина Костова

Жената, която освен олицетворение на красотата, показа, че е все по-силна, можеща и вдъхновяваща! Ние от радио Power няма как да пропуснем този прекрасен ден, затова и тази година сме посветили специално на дамите кампания „8 песни за 8 март". Очаква ви хубава музика, която ще ви прави щастливи и добра…

Усети магията на виното и любовта и спечели награда

Автор: Кристина Костова

Готови ли сте за Любовната игра? Всичко, от което се нуждаете за да участвате е любов… и вино, е може би и няколко добри приятели…Но най-вече ВИНО! А какво може да спечелите ще научите по-надолу.

Коледна Украсиада - участвай за награда!

Автор: Кристина Костова

Може да ни наричате коледните POWER джуджета, но не само защото с колежките сме ниски на ръст, а защото ще ви раздаваме подаръци. А какви ще бъдат те, ще разберете по-надолу. Сега да обърнем внимание на това, че идва онова прекрасно време от годината, в което целият свят блести –…

Харесваш футбола? Слушай фен прогнозата, сподели твоята и спечели в Power Football World Cup 2022

Автор: Кристина Костова

В момента всички са отдали вниманието си на предстоящите коледни и новогодишни празници, но всъщност предстои още нещо, което е дълго чакано за любителите на футбола - "Световно първенство по футбол Катар 2022". Затова решихме да ви представим няколко забавни факти и коментари от света на футбола, които да ви усмихнат. 

Разкрий Бургас 2022

Автор: Цветелина Гачева

Играй и спечели! Познай кой са емблематичните бургаски места, скрити във видеа на нашата Facebook страница! Включи се и ти, Разкрий Бургас!

Виж кои спечелиха награди в кампанията "Заедно в час" 2022

Автор: Цветелина Гачева

Чухте ли името си сред победителите в кампанията ни Заедно в час? На 14-ти септември между 9 и 16 ч на живо е ефира на Power FM изтеглихме, чрез томбола, късметлиите.  

Чуй звънеца, играй и спечели - "Заедно в час" стартира

Автор: Цветелина Гачева

Чу ли го? О, не говорим за любимия ти изпълнител, а за специалния сигнал на радио POWER. Звънецът вече ехти на 91.1 MHz, а ти успя ли да го чуеш? Време е да настроиш радиото и да участваш и играта „Заедно в час“ и то отново за страхотни награди.

Участвай във върховно вкусната игра на бисквити Еверест Слънце! Печеливши

Автор: Кристина Костова

Искаш ли да достигнеш до върха на вкусното удоволствие? Създай своя слънчев ден с новите Бисквити Еверест и тяхната страхотна игра. Радио Power и Победа АД са ти подготвили вкусно предизвикателство през следващите две седмици. Как да усмихнеш деня си с Еверест Слънце и да получиш награда? Ще ти споделим…

Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация