Предна В момента Следва
CORONA RHYTHM OF THE NIGHT (SAX REMIX)

Hot Hot Hits

Hot Hot Hits, епизод 001

Hot Hot Hits, епизод 001

Пустинната принцеса Hindi Zahrа преставя сингъла "Silence" от албума Homeland, където преплита стилове и емоции. Самата Hindi е композитор на парчето, а към влшебния и глас прибавяме и вокала на Люк Лолсон за довършено приказно звучене. 
Инди Зара е певица и актриса от френско-марокански произход. Повечето от песните й са на английски, но тя пее също на френски и берберски език. Музикалните критици често я сравняват с Бет Гибънс от Портисхед, Ману Чао, Пати Смит и Нора Джоунс. Тези изпълнители, както и много други, силно са повлияли на творчеството на Инди Зара, което не може да бъде класифицирано само в един-единствен музикален стил. 

 

 

Hindi Zahra - Silence

 

DJ DIAN SOLO или Дидо от Deep Zone продължава традицията по създаването на нови версии на златни БГ хитове. Идеята за този проект се заражда още в началото на неговата кариера и е реализиран като част от успешната група Deep Zone Project. Над 20 са вече песните, които заживяват нов живот в клубове, ефира на телевизии и радиа. Най-хубавото е, че изпълнителите на оригиналните версии приветстват идеята. Предстои изготвяне на кавър версия на “Спасение” на Б.Т.Р. Днес ви предлагаме да чуем „Бягство”  в оригинал на Авеню.

Deep Zone feat. Авеню - "Бягство"Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация