Предна В момента Следва
LIL NAS X STAR WALKIN' (REMIX)

Hot Hot Hits

Hot Hot Hits, епизод 001

Hot Hot Hits, епизод 001

Пустинната принцеса Hindi Zahrа преставя сингъла "Silence" от албума Homeland, където преплита стилове и емоции. Самата Hindi е композитор на парчето, а към влшебния и глас прибавяме и вокала на Люк Лолсон за довършено приказно звучене. 
Инди Зара е певица и актриса от френско-марокански произход. Повечето от песните й са на английски, но тя пее също на френски и берберски език. Музикалните критици често я сравняват с Бет Гибънс от Портисхед, Ману Чао, Пати Смит и Нора Джоунс. Тези изпълнители, както и много други, силно са повлияли на творчеството на Инди Зара, което не може да бъде класифицирано само в един-единствен музикален стил. 

 

 

Hindi Zahra - Silence

 

DJ DIAN SOLO или Дидо от Deep Zone продължава традицията по създаването на нови версии на златни БГ хитове. Идеята за този проект се заражда още в началото на неговата кариера и е реализиран като част от успешната група Deep Zone Project. Над 20 са вече песните, които заживяват нов живот в клубове, ефира на телевизии и радиа. Най-хубавото е, че изпълнителите на оригиналните версии приветстват идеята. Предстои изготвяне на кавър версия на “Спасение” на Б.Т.Р. Днес ви предлагаме да чуем „Бягство”  в оригинал на Авеню.

Deep Zone feat. Авеню - "Бягство"Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация