Предна В момента Следва
JOEZI 7 SECONDS

Добрата кауза

Танцова формация“ Звездички“ са последните подкрепени в ДОБРАТА КАУЗА за тази година

Танцова формация“ Звездички“ са последните подкрепени в ДОБРАТА КАУЗА за тази година

Най-оспорваното гласуване до сега в Добрата кауза, реши кой да бъде последният подкрепен в кампанията за тази година. Това са талантливите деца от Танцова формация“ Звездички“- I и II възрастова група, към ОУ „Христо Смирненски” в Карнобат.

След като гласовете на сайта на Power FM бяха равни за каузите на Гинка Дянкова и Даниел Трендафилов, те си  разделиха по един глас от двата, които носи онлайн гласуването.  Ситуацията се заплете, когато редовният слушател на радиотo Марин Трендафилов даде своя глас за каузата на Влади и Ралица, а Power FM гласуваха за Танцова формация“ Звездички“. Гласът  на денонощни магазини „Тришър” беше решаващ и доведе до крайния резултат.

Подкрепените таланти от Танцова формация“ Звездички“ бяха номинирани от учителката в ОУ „Христо Смирненски” Карнобат Виолета Терзииванова. Която прие изключително емоционално добрата новина, поднесена й на живо в ефир.

След опустошителен пожар на 23 март 2016 г.,  изгоря по-голямата част ОУ „Христо Смирненски” Карнобат. Загубата на всички учители и възпитаници не е само сградата , но и учебна техника, помагала и пособия, обезпечаващи учебния процес.  До голяма степен училището е вече възстановено , но тези материали , събирани повече от пет десетилетия са безвъзвратно загубени.

Част от най-важните вещи изгорели в пожара са народните носии на танцьорите от Танцова формация“ Звездички“, с които те покоряват сцените и сърцата на публиката.

С финансовата подкрепа от” Добрата кауза” те ще могат да възстановят много минимална част от своята цел. Това обаче е повод да се постави началото на една кампания по събиране на средства, които да подпомогнат цялостното закупуване на нови народни носии за  всички деца в танцовата формация.

Слушайте радио Power FM  в първите дни на Новата година, когато лично собственикът на денонощни магазини Тришър ще връчи финансовата подкрепа на победителите и заедно ще стартираме информационна кампания за набиране на останалата част от средствата, които са нужни за цялостното решение на проблема. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация