Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Добрата кауза

Премиера на танцовия спектакъл подкрепен от Добрата кауза

Премиера на танцовия спектакъл подкрепен от Добрата кауза

Днес екипът на Power FM – Бургас е в трепетно очакване да се реализира още една кауза на бургаски таланти. Танцовият спектакъл „Отпразнувай” получи подкрепата на инициативата „Добрата кауза”, която провеждаме съвместно с денонощни магазини „Тришър”. Тази вечер (09.12) той ще бъде поставен за първи път пред публика. Този проект на екипа на читалище „Хамалогика”, събира танцьори, хореографи, драматурзи, визуални артисти и хора с физически ограничения.  

В ефира на радиото Жана Пенчева издаде, че първа зала на Младежкия дом ще бъде преобразена, като едно ново арт пространство. „Това, което ще видите е нашето желание за поставяне на един артистичен продукт, в който разглеждаме протестиращото и празнуващото тяло. Фокусът е върху това, че всички сме хора с потребности и, че имаме желание да отворим теми за еманципацията на хората със специални потребности. Чрез съвременния танц, ние не ги разглеждаме като такива. Към тях подхождаме професионално, като артисти, като хора, които имат потенциала и възможностите да сътворим заедно един артистичен продукт, който е на професионално ниво. И участниците наистина много се вълнуват”, разказа хореографът.

Тя издаде, че вече три седмици всички участници в проекта са в трепетна подготовка за тази вечер. Според  нея екипът е успял да се сработи добре. Пенчева информира, че в екипа на танцовия спектакъл се включва Ралица Тонева, която е визуален артист и е художник на представлението. Тя е разработила идеята за костюмите и визуалната среда. Станислав Генадиев пък, е създал своя авторска музика за представлението.  

За всеки, който има желание да види този проект, входът на зала 1 в Младежкия дом е свободен. Началото е от 19 часа.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация