Предна В момента Следва
JAX JONES YOU DON'T KNOW ME (FEAT. RAYE)

Добрата кауза

"Power FM" и "Тришър" подават ръка на талантите в региона

"Power FM" и "Тришър" подават ръка на талантите в региона

Стартира „Добрата кауза ” - новата инициатива на радио “Power FM” и денонощни магазни Тришър, в която подаваме ръка на таланти в областта на науката, музиката, спорта и изкуството

До края на годината търсим каузи на таланти в областта на науката, музиката, спорта и изкуството. Всеки слушател на радиото може да номинира своя или кауза на друг, която смята, че заслужава да бъде подкрепена. Главен герой в „Добрата кауза” може да бъде, както един човек, така и група от хора, ако дейността, в която искат да се развиват е обща. Участникът трябва да е наистина добър в това, което прави. Растежът в развитието му да е налице. Да бъде упорит и дисциплиниран в дейността си, но финансова причина да го отдалечава от постигане на целта.  

В края на всеки месец една от всички номинирани каузи ще бъде подпомогната от нас. Всички останали ще направим достояние на нашите слушатели, които биха могли да помогнат случването им.

За да кандидатстват с конкретна кауза, слушателите на радиото трябва да влязат на сайта на "Power FM", да кликнат на банера на кампанията „Добрата кауза”, да влязат в секция „Участници” и да изпратят историята , която искат да номинират.

През 2016 година, всеки месец, ние ще търсим добрата кауза и ще я подпомагаме, като я реализираме.

Идеята за „Добрата кауза” е породена от желанието ни да допринесем в прогреса на талантите на южното черноморие и  да подсилим смелостта им за постигане на поставените цели.Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация