Предна В момента Следва
BAD BUNNY DAKITI (DANCE REMIX)

Добрата кауза

"Power FM" и "Тришър" подават ръка на талантите в региона

"Power FM" и "Тришър" подават ръка на талантите в региона

Стартира „Добрата кауза ” - новата инициатива на радио “Power FM” и денонощни магазни Тришър, в която подаваме ръка на таланти в областта на науката, музиката, спорта и изкуството

До края на годината търсим каузи на таланти в областта на науката, музиката, спорта и изкуството. Всеки слушател на радиото може да номинира своя или кауза на друг, която смята, че заслужава да бъде подкрепена. Главен герой в „Добрата кауза” може да бъде, както един човек, така и група от хора, ако дейността, в която искат да се развиват е обща. Участникът трябва да е наистина добър в това, което прави. Растежът в развитието му да е налице. Да бъде упорит и дисциплиниран в дейността си, но финансова причина да го отдалечава от постигане на целта.  

В края на всеки месец една от всички номинирани каузи ще бъде подпомогната от нас. Всички останали ще направим достояние на нашите слушатели, които биха могли да помогнат случването им.

За да кандидатстват с конкретна кауза, слушателите на радиото трябва да влязат на сайта на "Power FM", да кликнат на банера на кампанията „Добрата кауза”, да влязат в секция „Участници” и да изпратят историята , която искат да номинират.

През 2016 година, всеки месец, ние ще търсим добрата кауза и ще я подпомагаме, като я реализираме.

Идеята за „Добрата кауза” е породена от желанието ни да допринесем в прогреса на талантите на южното черноморие и  да подсилим смелостта им за постигане на поставените цели.Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация