Предна В момента Следва
FAITHLESS INSOMNIA

Добрата кауза

Последната Добра кауза за миналата година получи своята подкрепа в ефира на радио Power FM

Последната Добра кауза за миналата година получи своята подкрепа в ефира на радио Power FM

И последната, за миналата година, подкрепена кауза в инициативата на радио Power FM и денонощни магазини Тришър „Добрата кауза”, получи своята финансова награда за таланта и борбеността си.

Това са танцьорите и вокалистите от танцовата формация и вокалната група към ОУ „Христо Смирненски” в Карнобат. Каузата, с която те се включиха е закупуване на носии и сценични костюми за малките таланти, за да възстановят тези, които са имали, но са изгорели в опустошителния пожар, разрушил тяхното училище, през март миналата година.

По-отдалеченото разстояние наложи забавянето им за получаване на наградата. Но с усмивки днес те дойдоха в студиото на радио Power FM, за да си я получат и да демонстрират какво могат.

Финансовата подкрепа, от водещата на следобедния блок на радиото Силви, получиха Нена, Александра, Нина и Михаил от вокалната формация към ОУ „Христо Смирненски”, заедно с главния инициатор на  тяхното участие в инициативата, тяхната учителка,  Виолета Терзийванова и музикалният им ръководител Кольо Йорданов.

Пред микрофона г-жа Терзииванова сподели, че е търсила какви ли не начини да подпомогне тези талантливи деца. Успяват много бавно и по малко да възстановятва нужните им за представленията и състезанията облекла.  В „Добрата кауза” е видяла още една възможност  и затова спонтанно ги е включила в кампанията.  И, както лично тя се изрази в ефир, „По Коледа се случват чудеса, и нашето се случи! Избрахте да подкреите нашата кауза”.

Преди да си тръгнат, Михаил и Нена поздравиха слушателите на радио Power FM с песен, изпълнена на живо в ефир и показаха таланта си, заради, който бяха подкрепени.

До няколко месеца пред тях предстоят: Училищен концерт „Училище търси талант”, участие в Национален конкурс за вокални групи „Орфеево изворче ” Стара Загора, участие в общинския празник на град Карнобат и още много конкуси и участия.

Радио Power FM и денонощни магазини Тришър призовават всички, които искат да дадат тласък в развитието на тези можещи деца,  да се свържат с училището и да го направят. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация