Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Добрата кауза

Карате клуб Шогун - Созопол получи заслужената финансова подкрепа от „Добрата кауза”

Карате клуб Шогун - Созопол получи заслужената финансова подкрепа от „Добрата кауза”

Шампионите в „Добрата кауза” за месец август са Карате клуб Шогун – Созопол. Представители на радио Power FM и денонощни магазини „Тришър” връчиха подкрепата на  треньора на им, Димитър Маринов, в студиото на радиостанцията.

С подкрепата от „Добрата кауза”  те ще се явят на Световното първенство в Бургас и на Международния ШИ СЕ КАН турнир в София. С тези два турнира ще завършат състезателния цикъл за годината.

В интервю за всички слушатели на радиото, треньорът на Карате клуб Шогун – Созопол,  Димитър Маринов подчерта: „Всички се радваме на вашата подкрепа, и аз, и състезателите, и родителите. Защото през 12- те години на съществуването на нашия клуб, винаги сме се стремяли да обезпечим финансово участието на децата и да не обременяваме лично всеки от тях.

Гордея се с всички състезаели в Карате клуб Шогун – Созопол. Защото са усърдни и постоянни в тренировките, в условията на заетото ежедневие на днешните ученици, които имат повече ангажимети от нас възрастните. Радва ме фактът, че от всяко състезание, на което отидем, не се връщаме с празни ръце и градивността на децата е много висока.

На последния турнир - Европейското първенство може да се каже, че бяхме много малко хора, заради недостигащите финанси. Въпреки всичко, успяхме да отидем, от  където се върнахме с европейска шампионка и 3 бронзови медала. Самото ходене беше много неочаквано, защото решихме в последния момент да отидем на собствени разноски.

Ключът към нашия успех е това, че наблягаме най-вече на методиката на преподаване, защото, ако една тренировка не носи удоволствие на детето, тя няма да съществува за тях като ангажимент.”

Карате клуб Шогун - Созопол бяха първият участник в инициатива, още при нейния старт, през месец март. От тогава са минали малко повече от 5 месеца, през които те се явиха на няколко състезания и донесоха в региона много медали. Съвсем заслужено журито на „Добрата кауза” ги обяви за шампиони и в нашата инициатива.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация