Предна В момента Следва
JENNIFER LOPEZ LOVE DON'T COST A THING

Добрата кауза

Големите таланти от карате клуб „Шогун” – Созопол с финансовата подкрепа на Добрата кауза през месец Август

Големите таланти от карате клуб „Шогун” – Созопол с финансовата подкрепа на Добрата кауза през месец Август

Големите таланти от карате клуб „Шогун” – Созопол  са тазмесечният победител в „Добрата кауза” . Те бяха първият участник в инициатива, още при нейния старт, през месец март. От тогава са минали малко повече от 5 месеца, през които те се явиха на няколко състезания и донесоха в региона много медали. Съвсем заслужено нашето жури също ги награждава този месец.

От няколко години  спортистите от Шогун нямат световно или европейско първенство, от което да не са се завърнали със златни медали.

„За мен е неочаквано защото мина толкова време от включването ни в инициативата. Много се радвам. Вашата подкрепа идва точно навреме. Ще бъде много полезна за децата, защото ще могат да се поемат разходите за предстоящите състезания, които са пред нас”, коментира за Power FM  треньорът на клуба Димитър Маринов днес, когато разбра добрата новина.

До края на годината за тях предстоят няколко състезания:  Световно първенство в Бургас, през октомври, Световен форум, организран от международната организация по Карате  - SKDUN в Бургас, който се провежда за пръв път в България и през ноември и Международен турнир в София.

„Това, на което държа да науча всички спортисти в „Шогун” е да се раздават на максимум, както на състезания, така и в личния живот. И те го правят! Аз съм много горд с всеки един, който е минал през нашата школа”, гордо заяви Маринов.

„Искам да благодаря на радио Power FM и денонощни магазини „Тришър” за възможността, която предоставят на талантите в региона. Благодаря и на всички, които са гласували за нас в сайта на радиото”, завърши той.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация