Предна В момента Следва
BLACKSTREET NO DIGGITY (FEAT. DR. DRE, QUEEN PEN)

Добрата кауза

Европейския шампион по бокс за юноши с подкрепа от „Добрата кауза”

Европейския шампион по бокс за юноши с подкрепа от „Добрата кауза”

Подкрепен за този месец в инициативата на Радио POWER FM и Денонощни магазини "Тришър” „Добрата кауза” е боксьорът Иван Атанасов. Основният мотив на журито за избора му е безспорният талант, който той притежава. 

В края на юни Иван стана европейски шампион по бокс за юноши, в категория до 60 килограма. През същия месец е вече и шампион на България в същата възрастова група. От името на Националния отбор спечели също и ежегодния турнир в Черна гора, където беше обявен за най-техничен боксьор.

Иван Атанасов участва в „Добрата кауза” по инициатива на изпълнителният директор на Спортен клуб по бокс "Победа Черноморец" - Иван Попов. В интерво за Радио Power FM, Попов заяви, че Атанасов е "безспорно един много голям успех за българския бокс“.

„Гордеем се, че момчето е възпитаник на бургаската боксова школа. Очаква го отлично бъдеще“, каза още Иван Попов.

Любимци за месеца на гласуващите в сайта www.powerfm.bg са Танцова формация “Звездички“- 1 и 2 към ОУ „Христо Смирненски” в Карнобат. Това им донесе два гласа, но журито, единодушно определи друг победител. Те остават в инициативата и всеки следващ месец имат шанс за подкрепа.      



Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация