Предна В момента Следва
ANNALISA MOVIMENTO LENTO (FEAT. FEDERICO ROSSI)

Добрата кауза

Две млади акробатки са първите подкрепени в „Добрата кауза"

Две млади акробатки са първите подкрепени в „Добрата кауза"

Две млади надежди от клуб по спортна акробатика „Нефтохимик 2011“ Бургас, спечелиха категорично първото издание на съвместната инициатива на Радио „Power FM“ и денонощни магазини „Тришър“ – „Добрата кауза“. Теодора Георгиева (9 г.) и Теодора Кръстева (13 г.) бяха избрани с гласовете от онлайн – вота, от нашия редовен слушател Марин Трендафилов, от представител на денонощни магазини „Тришър“, както и от екипа на медията.

Момичетата бяха номинирани от своята треньорка – Красимира Щерева. Каузата им е свързана със закупуване на специално състезателно трико, с което да участват в републиканската надпревара през месец юни.

„Много се трудят, те са нашата надежда”, споделя Щерева. „Дебютантки  са като двойка. Миналата година участваха на републиканско първенство, но като женска тройка. И на първото си състезание спечелиха бронзови медали. Сега ще дебютират като двойка“, пояснява Красимира  Щерева. „Много сме щастливи и въодушевени, много се радваме всички. Откакто разбрахме, влизаме в сайтове, където се продават красиви трика, с камъчета, с полички. Вече гледаме, за да си изберем“, споделя развълнуваната треньорка.

Това е първата кауза, която ще бъде подкрепена в съвместната инициатива на Радио „Power FM“ и денонощни магазини „Тришър“. В нея, ние даваме шанс на млади и талантливи бургазлии, да развиват своите дарби и да посигат целите си. Инициативата продължава до края на годината.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация