Предна В момента Следва

Добрата кауза

„Добрата Кауза” подкрепи първото по рода си кондиционно състезание в областта

 „Добрата Кауза” подкрепи първото по рода си кондиционно състезание в областта

„Добрата кауза”, която Радио Power FM и Денонощни магазини Тришър подкрепят за месец април, е първото по рода си кондиционно състезание за Бургаска област,  което организират  съвместно Организацията за защита на българските граждани (ОЗБГ) и Експлозив Джим.  Инициативата ще се състои на 14 май, на спортните площадки на Централния Бургаски плаж, които се намират в ляво от ресторант „Нептун”.

„Идеята се роди в продължение на това, че в нашия регион любовта към спорта е на почит”, коментират Ивайло и Илина от ОЗБГ. Състезанието цели да даде възможност за изява на всички, които обичат спорта и спортуват по един или друг начин, незвисимо от пол и възраст.

„Кондиционните тренировки не са обикновени упражнения, а са насочени към повишаване издръжливостта, бързината, силата на участниците, препоръчваме ги пред обикновените тренировки във фитнеса, отразяват се много добре за здравословното състояние на организма”, допълват организаторите.

Финансовата подкрепа  за каузата, в студиото на Power FM, връчи лично собственикът на Денонощни магазини "Тришър" – Георги Харакчийски.

Въпреки, че се включиха буквално в последните дни на месеца, това не попречи тя да бъде отличена като най-значима.  Оспорвана беше борбата между подкрепената кауза и инициативата за изграждане на футболно игрище на ФК „Звездичка”.Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация