Предна В момента Следва

Добрата кауза

„Добрата кауза” изпрати каратистите Йован и Василиса на обучителен семинар с най-добрите в областта

„Добрата кауза” изпрати каратистите Йован и Василиса на обучителен семинар с най-добрите в областта

Подкрепените през месец май, в инициативата на радио Power FM и денонощни Магазини Тришър „Добрата кауза”, Йован и Василиса от карате клуб Никон,  имат възможността да присъстват на едноседмичен обучителен семинар в Хърватска, воден от най-добрите в този спорт -  Агаев и Рика Осами, благодарение на оказаната финансова подкрепа. 

Свързахме се с майката на Йован – Недка Кирякова, която ни разказа за страхотната емоция, която преживяват в момента.  Докосването до това събитие им помага да израснат много в областта на каратето. Обучават се в тънкости, които са много важни за тяхното развитие.

След семинара за Йован и Василиса предстои кратка едномесечна почивка от състезания, но не и от тренировки, след което октомври предстои национално състезание, после и балканско първенство.

"Добрата кауза” е инициатива на радио Power FM и денонощни магазини "Тришър", в която до края на годината, ще търсим доказани таланти в областта на науката, спорта, музиката и изкуството, които да подпомогнем в развитието им.

Ако и ти имаш талант в областта на науката, спорта, музиката или изкуството, постигнал си успехи и искаш да продължиш своето развитие, но ти липсва финансова подкрепа, участвай в „Добрата кауза” и ние ще ти помогнем да постигнеш целта си.Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация