Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Добрата кауза

„Добрата кауза” изпраща латинотанцьорите от „Бургаски делфини” на фестивал

„Добрата кауза” изпраща латинотанцьорите от „Бургаски делфини” на фестивал

Подкрепени този месец в инициативата на радио Power FM и денонощни магазини „Тришър” „Добрата кауза” са клубът по латино танци „БУРГАСКИ ДЕЛФИНИ” гр. Бургас . В студиото, за да получат финансовата подкрепа, заедно с ръководителката си Теодора Йонова, дойдоха и 5 от блестящите танцьори  на клуба – Стилияна, Ирина, Даниана, Никола и Росен.

За първи път клубът има възможност да вземе участие в такъв грандиозен фестивал  като „Утринна звезда” в гр. Банско. Целта на танцьорите е да се представят блестящо на фестивала.  Най-добрите участници ще получат възможност за изява на международни фестивали. Единственото, което досега е възпрепятствало участието на клуба, са финансовите средства.

В студиото на радио Power FM, ръководителката на клуба Теодора Йонова сподели, че участието на едно дете им струва около 300 лв. „Много хора се отзоваха, също като вас, и ни помогнаха финансово. Все още продължава да има интерес към финансиране на нашето участие, така  че 30 % от сумата е събрана”, каза още тя.

Йонова разказа и за реакцията на децата, когато са разбрали, че те са подкрепените в „Добрата кауза” този месец. „Когато ми казахте, в началото на тази седмица, до днес ние не се бяхме виждали и им съобщих добрата новина по телефона. Те са изключително щастливи. Полагат толкова много усилия и такова голямо желание имат, че задължително трябва да отидем на фестивала.

На турнирите, на които сме участвали досега, сме се връщали с първите места. Тренирали са цяло лято, без почивка. Така че смятам, че това ще се случи и при предстоящото ни участие”.

А малките състезатели си признаха, че за тях тренировките са почивка и забавление, защото правят това, което обичат.

И този месец  „Добрата кауза” подкрепи таланти от региона, спомогна за тяхното развитие. Ако и вие сте таланти в областта на спорта, изкуството, науката или музиката, участвайте, за да помогнем по пътя ви напред.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация