Предна В момента Следва
ALAN WALKER SWEET DREAMS (FEAT. IMANBEK)

Добрата кауза

„Добрата кауза” изпраща латинотанцьорите от „Бургаски делфини” на фестивал

„Добрата кауза” изпраща латинотанцьорите от „Бургаски делфини” на фестивал

Подкрепени този месец в инициативата на радио Power FM и денонощни магазини „Тришър” „Добрата кауза” са клубът по латино танци „БУРГАСКИ ДЕЛФИНИ” гр. Бургас . В студиото, за да получат финансовата подкрепа, заедно с ръководителката си Теодора Йонова, дойдоха и 5 от блестящите танцьори  на клуба – Стилияна, Ирина, Даниана, Никола и Росен.

За първи път клубът има възможност да вземе участие в такъв грандиозен фестивал  като „Утринна звезда” в гр. Банско. Целта на танцьорите е да се представят блестящо на фестивала.  Най-добрите участници ще получат възможност за изява на международни фестивали. Единственото, което досега е възпрепятствало участието на клуба, са финансовите средства.

В студиото на радио Power FM, ръководителката на клуба Теодора Йонова сподели, че участието на едно дете им струва около 300 лв. „Много хора се отзоваха, също като вас, и ни помогнаха финансово. Все още продължава да има интерес към финансиране на нашето участие, така  че 30 % от сумата е събрана”, каза още тя.

Йонова разказа и за реакцията на децата, когато са разбрали, че те са подкрепените в „Добрата кауза” този месец. „Когато ми казахте, в началото на тази седмица, до днес ние не се бяхме виждали и им съобщих добрата новина по телефона. Те са изключително щастливи. Полагат толкова много усилия и такова голямо желание имат, че задължително трябва да отидем на фестивала.

На турнирите, на които сме участвали досега, сме се връщали с първите места. Тренирали са цяло лято, без почивка. Така че смятам, че това ще се случи и при предстоящото ни участие”.

А малките състезатели си признаха, че за тях тренировките са почивка и забавление, защото правят това, което обичат.

И този месец  „Добрата кауза” подкрепи таланти от региона, спомогна за тяхното развитие. Ако и вие сте таланти в областта на спорта, изкуството, науката или музиката, участвайте, за да помогнем по пътя ви напред.Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация