Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Добрата кауза

Боксьорът Иван Атанасов получи финансовата си подкрепа от „Добрата кауза”

Боксьорът Иван Атанасов получи финансовата си подкрепа от „Добрата кауза”

„Добрата каузата” не спира да подкрепя талантите в региона. Победителят за месец Юли е европейският  шампион по бокс Иван Атанасов.  Лично собственикът на Денонощни магазини "Тришър" – Георги Харакчийски  му връчи финансовата подкрепа, в студиото на радио Power FM.

За всички слушатели на радиостанцията босьорът каза: „Не е лесно да станеш шампион, изисква се много труд, трябва да се тренира много и постоянно да се доказваш. Чувствам се добре от факта, че лично кметът  Димитър Николов ме поздрави за постигнатите резултати. Успехите ме мотивират още повече да продължавам да се развивам. Подготвям се усилено, тренирам всеки ден, не пропускам тренировка.”

Следващото предизвикателство пред Иван Атанасов е през септември месец, когато има международно състезание по бокс в София. След това той ще се яви и на републиканския шампионат - „Купа България”.

В „Добрата кауза” Иван Атанасов е включен от изпълнителния директор на Спортен клуб по бокс "Победа Черноморец" - Иван Попов. В студиото на радио Power FM той благодари на инициативата , че подкрепи таланта на Иван Атанасов в пътя му напред.

„Когато се свързах с вас и го номинирах, това беше на база мои наблюдения. Иван се подготвя в нашия клуб вече 5 години. Виждах труда, който полага и стремежа му, дисциплината, която  спазва безкомпромисно. За сега той не може да си позволи друга финансова подкрепа, както останалите състезатели в бокса, но не се съмнявам, че следвайки пътя, по който е тргнал, изпълнявайки ангажиментите, които е поел, трупайки медали и победи, един ден ще бъде уважаван и финансово стабилен бургаски спортист. Подкрепата от Добрата кауза ще насочим към подготовката за състезанията – хранителни добавки, екипировка и всичко друго което  ще помогне за успехите му в бокса.”, заяви Попов.

Другата година Иван Атанасов преминава в следваща възрастова група в бокса и ще трябва да защити тилите си, в което ние му пожелаваме успех!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация