Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

7 години детска кухня Ам-Ам

Детска кухня "Ам-Aм" празнува 7 години с масово хранене на бебета и деца

Мами, готови ли сте за един по-различен ден? Готови ли сте заедно със своето дете да станете част от най-масовото хранене на бебета и деца в България?

Седмият рожден ден на Детска кухня "Ам-Ам" ще бъде отбелязан с весело събитие под надслов – Масово хранене на бебета и деца. Празнуваме заедно рожденния ден на Детска кухня "Ам-Ам" на 31-ви януари в мол Бургас Плаза с кулинарна работилница, Щура лаборатория, много игри, забавления, награди за всички и томбола!

Ако имате мъниче над 6 месеца или вече голяма госпожица/господин до 7 годинки, ако се стараете ежедневно да го правите най-щастливото дете на света, ще се запишете за участие в събитието Масово хранене на бебета и деца. Трябват ни само малко детайли за вас и детето ви, които ще очакваме да изпратите на нашата електронна поща. Вижте ги в края на статията.

Ето как ще протече Вашият ден на 31-ви януари, ако се запишете за участие в събитието:

В 10:30 ч ще бъдете на втория етаж на Мол Бургас Плаза пред детски център Capella Play, където лектор от Фондация "За храната" (по идея на Food Revolution) ще ви даде няколко кратки съвета за здравословното хранене и примерни лесни рецепти за закуската на вашото дете. След това записаните дечица между 3 и 7 години ще участват в Кулинарна работилница. Някой ще направи първото си кулинарно творение или ще се докаже като вече опитен малък кулинар. А дали няма да открием новия Джейми Оливър? Приятелите ни от Щурата Лаборатория ще се погрижат за доброто настроение и на по-големите деца с Научно шоу, по време на което ще покажат безопасни научни ексерименти. Аниматори ще се грижат за доброто настроение на всички през цялото време. А кулминацията на събитието ще е масовото хранене на предварително записаните бебета и деца с храна от дневния пакет осигурен от детска кухня Ам-Ам.

На празник като на празник – няма да минем без подаръци и торта. В края на събитието ще раздадем подаръци на всички малчугани, ще теглим томбола с голяма награда - 7 месеца безплатен 7 месечен абонамент от Детска кухня "Ам-Ам" и всички заедно ще духнем свещичките на тортата като си пожелаем едно безгрижно детство на всички бургаски деца.

Можете да се запишете за участие в Масовото хранене на бебета и деца като попълните формата в дясно до 29 януари.. Всеки заявил присъствие и посетил събитието, ще участва в томбола с награди, които ще се изтеглят в края му.

Кампанията се осъществява и със съдействието на Очна болница "Бургас", и Логопедичен център "Логос - ЕА"

Очакваме ви!


Запиши своето дете тук

С подкрепата на: