Предна В момента Следва
CKAY LOVE NWANTITI (EAST AFRICAN REMIX)

Блог

Реклама по време на криза

Реклама по време на криза

Време е за позитивна нагласа! Точно сега? – Да! Точно сега!

Нека повдигнем коледния дух на всички в тези трудни времена!

Точно в трудните моменти бъдете близо до Вашите потребители и то по позитивен начин, вдъхнете им сили и кураж или просто им пожелайте: „Весели празници!”.

Моментите на криза са ключови за изграждане на връзка с потребителите. Прегледайте портфолиото си и помислете дали има продукти или услуги, които ще са им от помощ точно в този момент. Фокусирайте се само върху важна и полезна за тях информация. Ако нямате такъв продукт или услуга съсредоточете се към ценностите на Вашата компания. Те са основополагащи за доверието на клиентите и партньорите Ви, а и в тях е възможно да откриете отговора на това как да се справите с кризата.

Няма съмнение, че кризата е изпитание за всички. Фирмите, които заложат на адаптация, креативност и бързина не само ще успеят да излязат успешно, но ще успеят и да надградят постигнатото от тях досега.

Един от най-успешните американски бизнесмени, за всички времена, Хенри Форд е казал: „Да спреш рекламата, за да спестиш пари, е като да си спреш часовника, за да спестиш време“.

Екипът на радио Power Ви предоставя възможност да сте близо до Вашите потребители по позитивен начин. Споделете Вашето Коледно пожелание към хората в Бургас и региона чрез силата на радиото или представете Коледната си промоция!

Възможностите всички да чуят Вас и Вашето послание, чрез радио POWER FM са на няколко клика разстояние.

Ако искате да поздравите клиентите и служителите на своята фирма кликнете тук.

Ако искат да представите своята промоционална празнична кампания, нов продукт или услуга, за да привлечете повече потребители кликнете тук. 

До празничните и почивни дни не остава много време. Не мислете дълго, а се свържете с нас още сега, за да подготвим Вашето поздравително послание или промо кампания!

Станете част от положителните празнични емоции на Вашите клиенти, партньори и служители!

 Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация